Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Nu öppnar Vinter Under Stjärnorna

 
Nu öppnar Vinter Under StjärnornaStockholm under stjärnorna Efter sommarens succé med över 300 000 besökare slår Stockholm Under Stjärnorna upp dörrarna igen den 30 November. 

Under vintersäsong fylls den 1 200 kvadratmeter stora takparken vid Brunkebergstorg med aktiviteter som curling, vinterbio, konserter och värmande eldstäder. Köket hämtar inspiration från ett uppdaterat julbord och alperna, här bjuds det på allt från glögg till gulasch.

Som alltid på Stockholm Under Stjärnorna ligger fokuset på aktiviteter. Under vintersäsongen har den populära takparken adderat fem curlingbanor, en snökanon och värmande eldstäder. I köket och baren hämtas inspirationen från alpmiljöer och serverar bland annat varma drycker och soppor. 

- Bar- och restaurangkonceptet uppgraderas till en Winter Wonderland edition. Säsongen uppmärksammas med varma drycker och gulaschsoppor som kompletterar det ordinarie utbudet av mat och dryck. Utöver det kommer en del av parken förvandlas till en curlingarena med fem banor. Där kommer besökarna få tävla mot varandra i Eisstock, en österrikisk version av curling, avslutar Henrik Jakobsen på Stockholm Under Stjärnorna.

Sommarens välbesökta biosöndagar fortsätter som ‘Vinterbio under stjärnorna’ med åtta nya filmer. Några exempel från bioprogrammet är The Shining, Nightmare before Christmas och Into the Wild. Precis som i sommar tar också musiken mycket plats med konserter av både stora och små artister under hela vintern. 

- Vi vill ta tillvara på potentialen i våra takmiljöer. Det strategiska läget i Urban Escape och utsikten över Stockholm är en oslagbar kombination för en takpark, säger Henriette Johansson, marknadsområdesansvarig för Urban Escape på AMF Fastigheter.


Fakta om Stockholm Under Stjärnorna:

Stockholm under stjärnorna är 1 200 kvadratmeter vintertakpark mitt i centrala Stockholm med utsikt över takåsar, Saltsjön och Riddarfjärden.

Vinterparken öppnar den 30 november och håller öppet hela vintersäsongen. Vintertakparken bjuder in Stockholmare och besökare till aktiviteter som curling, vinterbio och livemusik där köket bland annat serverar gulasch och varma drycker.

Stockholm Under Stjärnorna är ett eget varumärke och enhet som drivs av hotellen At Six och Hobo och är en del av AMF Fastigheters stadsutvecklingsprojekt Urban Escape.Om Urban Escape

Urban Escape är Stockholms nya citykvarter som växer fram mellan Hamngatan, Regeringsgatan och Brunkebergstorg. Genom att länka samman sex fastigheter, fyra gator, takmiljöer och torg med två hotell och en galleria ska Urban Escape bli det mest spännande och kontrastrika kvarteret i Norden.
I området kombineras kontor, hotell, handel, restauranger, mötesplatser och servicetjänster. Av: Annika Rådlund Källa och foto: At Six