Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Nu öppnar snart Stureplansgruppens hotell

 
  • Bank Hotel - Stureplansgruppens unika livsstilshotell vid Nybrovikens kaj

    Bank Hotel - Stureplansgruppens unika livsstilshotell vid Nybrovikens kaj

  • Rummen på Bank Hotel går i en harmonisk färgskala med material som sten, trä och exklusiva tyger.

    Rummen på Bank Hotel går i en harmonisk färgskala med material som sten, trä och exklusiva tyger.

Föregående
Nästa
 
I augusti öppnar Stureplansgruppen Bank Hotel. Ett exklusivt boutiquehotell vid Nybroviken, perfekt beläget mitt i Stockholms shopping-, kultur- och nöjesdistrikt. Bank Hotel erbjuder 115 klassiskt moderna hotellrum samt flera restauranger och barer av internationell klass.

Beläget på Arsenalsgatan 6 på Blasieholmen ligger det nya hotellet vars byggnad är från 1910. Efter en flerårig ombyggnation där man tagit tillvara på det tidigare bankpalatsets originaldetaljer öppnar här nu ett unikt boutiquehotell.

De 115 rummen går i en harmonisk färgskala med material som sten, trä och exklusiva tyger. Av de åtta omsorgsfullt designade sviterna är den största, Bank Extreme Terrace Suite, på 185 kvadratmeter med fönster från golv till tak och en imponerande kungsterrass med utsikt över Nybroviken.

Med sin eleganta internationella atmosfär och inbjudande sociala ytor hoppas man att  Bank Hotel blir en självklar mötesplats. Restaurangerna samt barerna kan ta emot upp till 1000 gäster. Originaldetaljer som väggmålningar, ett sex meter högt glastak och marmorgolv bildar en historisk fond.

Bank Hotel lever dygnet runt. Här kan gästerna börja dagen med en à la carte-frukost i den renoverade bankhallen eller avsluta kvällen på den lummiga takterrassen njutandes av utsikten över ett grönskande Djurgården med en cocktail.

- Det här är Stureplansgruppens vision av ett livsstilshotell där inspiration har hämtats från resor runtom världen. Med en inbjudande atmosfär och förstklassiga restauranger får hotellet en unik plats på Stockholmsmarknaden. Här har vi skapat ett internationellt boutiquehotell för både tillresande och de som bor i staden. Det här är ett hotell som utmärker sig, säger Stureplansgruppen VD och huvudägare, Vimal Kovac.  

Bank Hotel öppnar 22 augusti 2018 och är nu öppet för bokningar.www.bankhotel.se 

Av: Annika Rådlund Källa och foto: Stureplansgruppen