Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Nu lanseras Uber Sleigh: en slädtur med renar via Uber-appen

 
  • Slädturen med renar kommer avgå från Apukka Resort i Rovaniemi.

    Slädturen med renar kommer avgå från Apukka Resort i Rovaniemi.

Föregående
Nästa
 
Uber tillkännager idag lanseringen av Uber Sleigh i Lappland, Finland - världens första slädtur med renar som kan bokas on-demand, exklusivt via Uber-appen. Detta efter att turistbesök i Rovaniemi, Lappland, väntas öka markant i vinter efter år av pandemirestriktioner.


– Vi är så glada över att se turister från hela världen återvända i vinter, efter att pandemins resebegränsningarna har lättats. De som besöker oss i år får en speciell upplevelse när Uber erbjuder sin begränsade upplaga av unika slädturer på Apukka Resort i Rovaniemi, säger Sanna Kärkkäinen, vd för Visit Rovaniem


Uber Sleigh är en del av Ubers vision att tillgodose alla resebehov och kunna resa “vart som helst” via Uber-appen. Den speciella åkturen kommer kunna bokas i jultomtens officiella hemstad, under en begränsad tid från den 12 till 18 december. 
Slädturen med renar kommer avgå från Apukka Resort i Rovaniemi och resenärerna kommer avnjuta en två timmar lång pittoresk resa genom Lapplands snötäckta skogar. 

Resorna med Uber Sleigh är gratis och kan bokas i två tidsintervall, kl 10.00 och 14.00. Tillgängligheten för slädturerna är begränsad, så personer som vill boka upplevelsen uppmanas hålla kolla i Uber-appen regelbundet. 

 Visit Rovaniemi turistbyrå förutspår en ökning på 46 procent av antalet familjer som väntas besöka Lappland i år, efter år av pandemirestriktioner en ökning på årsbasis enligt TAK Research och visitory.i).
Av: Annika Rådlund Källa: Uber Foto: Uber och Apukka Resort

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer