Nu lanseras Magnums veganglass
4 Sep 2018

Nya Magnum Vegan består av len och krämig vegansk vaniljglass somdelvis är baserad på ärtprotein. Fördelen med att använda ärtprotein i vaniljglassen är att det inte adderar någon smak,vilket gör att glassen är lika krämig som vanliga Magnum.
Den veganska vaniljglassen är doppad i belgisk vegansk choklad. Glassenoch chokladen som används i Magnum Vegan är noggrant utvecklad så att produkten består av len glass och choklad som knäcks när man biter i den.
www.gb.se
4 Sep 2018
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Scandic Ariadne totalrenoveras
Bygger relaxavdelning och skybar på sjuttonde våningen
-
Konkursvåg väntas inom flera branscher i höst
"Konkurser ligger på rekordlåga nivåer nu men förväntas öka under hösten"
-
Nytt samarbete för att återvinna textilier från hotell- och restaurangbranschen
"Processen kombinerar avfallet med skogsråvara"
-
Dom stoppar Skanskas hotellbygge i Kalmar
Mark- och miljödomstolens dom överklagas inte.
-
Så mycket har hotellrumspriserna ökat
"Det är inte osannolikt att branschen åker på en efterfrågedipp"
-
Årets Sommarjobbare– tillbaka efter pandemin
"Nu ser vi så klart att det är ännu viktigare att visa upp vilka möjligheter branschen ger till unga och ambitiösa medarbetare"
-
Hon är restaurangbranschens vardagshjälte 2022
Nyinstiftat pris för hotell- och restaurangbranschen