Nu lanseras Magnums veganglass
4 Sep 2018
Nya Magnum Vegan består av len och krämig vegansk vaniljglass somdelvis är baserad på ärtprotein. Fördelen med att använda ärtprotein i vaniljglassen är att det inte adderar någon smak,vilket gör att glassen är lika krämig som vanliga Magnum.
Den veganska vaniljglassen är doppad i belgisk vegansk choklad. Glassenoch chokladen som används i Magnum Vegan är noggrant utvecklad så att produkten består av len glass och choklad som knäcks när man biter i den.
www.gb.se
4 Sep 2018
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Här har logibokningarna ökat 31 procent under påskloven
"Det är fantastiskt att se"
-
Påskdukning med Årets Pelargon
Henna Wendelbos bästa tips
-
Tre enkla påskdrinkar
Must Flip It, Must Try och The Must Old Fashioned
-
Årets påsknyheter från Lakrids by Bülow
Efter önskemål är även dessa två favoriter tillbaka:
-
Hamburgerkedjan Max lanserar Big Classic
"Med lanseringen av Big Classic hämtar vi inspiration från vår historia och den burgare som vi lanserade i början på 70-talet"
-
Reitan Convenience samarbetar med Svenska Downföreningen
"De initiativ som vi genomför tillsammans är en viktig del av vår ambition för att skapa en inkluderande miljö"
-
Sara Kulturhus vann Träpriset 2024
"Våra diskussioner i juryn har kretsat kring att Sara Kulturhus har satt en ny standard och kommit att bli en symbol för en hel stads gröna omställning"