Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Nu kan gästerna runda upp sin hotellnota

 
Nu kan gästerna runda upp sin hotellnotaGäster på Clarion Hotel Arlanda Airport checkar ut med gott samvete. Gäster på Clarion Hotel Arlanda Airport kan under november och december runda upp sin hotellnota, där pengarna går oavkortat till stiftelsen Trygga Barnen. Gästernas bidrag gör att fler barn får en tryggare jul. 

- "Love is round" ger våra gäster en möjlighet att må ännu bättre när de checkar ut från hotellet. Genom en enkel upprundning skänker de omtanke och bidrar till en bättre värld. Det är många bäckar små som blir av stor betydelse för dessa barn, som har det om möjligt, ännu tuffare kring jul, säger Pernilla Johansson, VD Clarion Hotel Arlanda Airport. 

Gästen får möjlighet vid utcheckning att runda upp sin hotellnota med en valfri summa. Pengarna går oavkortat till stiftelsen Trygga Barnen, som stöttar barn och unga som har en närstående som har problem med alkohol, andra droger eller mår psykiskt dåligt.

- Det betyder otroligt mycket att Clarion Arlanda gör detta tillsammans med Trygga Barnen, för barnen. Julen är en högtid som uppemot 385 000 barn runt om i Sverige upplever som obeskrivligt jobbig och ångestfylld. Julen är barnens högtid, inte ett tillfälle då barn skall behöva uppleva stor rädsla och känna skam, säger Olivia Trygg Larsen, grundare av Trygga Barnen.

- Denna runda upp-kampanj som Clarion Arlanda nu väljer att göra med oss, gör det möjligt för oss på Trygga Barnen att hjälpa ännu flera barn, och dessutom kunna erbjuda en trygg jul för många utsatta barn runt om i Sverige.

Clarion Hotel Arlanda Airport har stöttat Trygga Barnen sen hotellet öppnades för fem år sedan och varje jul samlar hotellet in julklappar till barnen i och med "Ensam gran söker", anordnar aktivitetsdagar för barnen samt stöttar stiftelsen med konferenslokaler och hotellrum. Förra året anordnades en loppis på hotellet av personalen, där pengarna gick oavkortat till Trygga Barnen och i år skänker hotellet pengar i julklapp till Trygga Barnen. 

Trygga Barnen

Trygga Barnen är en politiskt och religiöst oberoende stiftelse utan vinstintresse. Deras syfte är att stötta barn och unga som har en nära anhörig som har problem med alkohol, andra droger eller mår psykiskt dåligt. Trygga barnens vision är att alla barn och unga har en trygg uppväxt. 


 
Clarion Hotel Arlanda Airport
på  Arlanda flygplats är ett hotell för möten, konferenser, event, kongress och upplevelser. Hotellet rymmer 414 hotellrum, 44 möteslokaler, gym, relax och utomhuspool samt restaurang.
  www.choice.se/clarion


Av: Annika Rådlund Källa: Clarion