Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Norra Station Café i Östersund tar nya grepp i karantäntider

 
Norra Station Café i Östersund tar nya grepp i karantäntiderNorra station satsar på livesändning och uthyrning till privatpersoner under den rådande krisen.  Den annars fulla restaurangen Norra Station i Östersund hyrs nu ut till privatpersoner som får stället för sig själva, laga mat i köket och en egen DJ, dessutom livesänds alltihop.

–Vi ger ett tillfälle till privatpersoner att kocka i ett riktigt restaurangkök, en möjlighet till en intim middag men utanför hemmet, dessutom så delas ju upplevelsen eftersom vi filmar. Genom middagarna så gynnar vi lokala företag eftersom vi vill att familjerna handlar sin mat lokalt i den mån det går. Vi tror och hoppas att detta är intressant, säger Manne Mosten, ägare Norra Station Café.

Han menar att det gäller att hitta lite nya vägar i tider som dessa.

–Ett annat sätt att överleva i dessa tider är att samarbeta med kulturutövare och livesända evenemangen. Intäkterna delas 50/50 -första afterworken med livesänd-konsert var i fredags och den var en succé! Vi sålde mat för take away innan konserten och sen kunde publiken sitta hemma i soffan och ta del av konserten. Det var över 60 personer som deltog runt om landet och det var väldigt uppskattat.

För att lyckas i dessa tider måste man hjälpas åt.
–Många kulturutövare har det också tufft just nu, dessutom sitter folk hemma och vill bli underhållna. Win-win! säger Manne Mosten.

Av: Annika Rådlund Källa och foto: Norra station