Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Nordic LEVEL Facility AB söker hushållerska - Heltid

 
PUBLICERAD: 24 november 2021 | SÖK JOBBET SENAST: 24 december 2021 | KOMMUN: Stockholm | YRKE: Husmor | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Om oss

TRYGGHET, SINNESRO OCH VÄLBEFINNANDE ÄR VÅRT FOKUS

Nordic LEVEL Facility Services är en heltäckande leverantör inom service. Vi är verksamma inom många olika branscher och områden och erbjuder ett brett tjänsteutbud – Allt ifrån kontorsstädning, hemmastädning, trädgårdstjänster, barnvakter mm. Vår samlade kompetens och erfarenhet består av personer med lång erfarenhet från hotell- och servicebranschen. Tillsammans med vårt breda nätverk erbjuder vi förutom vår egen kompetens också specialister inom en mängd andra områden. Vi strävar efter den högsta kvaliteten och har glädje och passion i allt vi gör. I våra leveranser till kund fokuserar vi på hög kvalitet, service och personligt engagemang. Vi arbetar aktivt för att vara en modern och attraktiv arbetsgivare med goda anställningsvillkor, kollektivavtal och varierande arbetsmöjligheter!

Om uppdraget

Vår kund söker just nu en hushållerska för att hjälpa familjen med allehanda hushållsrelaterade arbetsuppgifter. Dina främsta sysslor kommer att vara matlagning och tvätt men även hjälpa till med familjens barn när det behövs.

Vem är du?

För att trivas hos oss tror vi att du är en pålitlig, social och ansvarsfull person. Du är utöver detta även noggrann samt en duktig matlagare som gillar att hitta på nya kreativa maträtter men som också kan anpassa matlagningen för familjens barn.

• Tidigare erfarenhet av liknande roll

• Kommunicerar flytande på svenska
• Innehar B-körkort

Vad kan vi erbjuda dig?

Förutom en familjär arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar, erbjuder vi även ett förmånspaket med konkurrenskraftig lön, trygga villkor och kollektivavtal.

Vi bakgrundskontrollerar all vår personal.

Ansökan

Skicka din ansökan redan idag till rekrytering@nordiclevelgroup.com så snart som möjligt då urval sker löpande. Vid frågor, kontakta Kim Naess, HR Generalist på Nordic LEVEL Facility Services AB, på 073-820 80 28.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform: Tillsvidareanställning med initial provanställning alternativt ramavtal

Omfattning: Heltid

Ansök nu