Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Nordic Choice Hotels hjälper utsatta med sin julklappskampanj

 
Nordic Choice Hotels hjälper utsatta med sin julklappskampanjEnsam julgran söker klappar på Clarion Hotel Sign Nordic Choice Hotels julklappskampanj “Ensam julgran söker klappar” genomfördes för första gången 2012 och sedan dess har hotellen tillsammans samlat in över 300 000 julklappar vilket bidragit till en god jul till många barn och unga. 

Alla kan vara med och bidra genom att lämna en present under granen som står i lobbyn på Clarion Hotel Sign. Som tidigare år skänks alla gåvor till Unga Station.

- Julen handlar om kärlek och gemenskap, men det är inte alla som ser fram mot julen. Vi samarbetar sedan många år tillbaka med Unga Station, som hjälper familjer i Stockholm som lever på minimal ekonomisk inkomst. Att kunna vara med och skapa möjlighet att fira traditioner men även genomföra aktiviteter såsom sommarkollo under resten av året känns fantastisk bra, säger Henrik Berghult, VD på Clarion Hotel Sign.

Traditionsenligt kickade Clarion Sign igång kampanjen den första advent med eventet “Årets Finaste Julevent” som blev en succé. Vänner, gäster och kunder besökte hotellet där det bjöds på julmat, pyssel och ballongshow. Eventet var gratis men hotellet uppmanade alla besökare att ta med sig ett presentkort eller en julklapp som sedan går oavkortat till Unga Station i Stockholm och dess julfirande den 24 december. 

- Vi på Unga Station är väldigt glada för samarbetet med Clarion Hotel Sign. Stödet till barnfamiljer betyder extra mycket så här i jultid. Med hotellets hjälp kan vi hjälpa fler familjer att få en fin jul vilket värmer då behoven är så stora, säger Erica Sandin, verksamhetschef, Unga Station, Stockholms Stadsmission. 

De som vill vara med och bidra till att fler barn och unga får fira en fin jul genom att lämna in en julklapp eller presentkort till Clarion Hotel Sign kan göra det senast den 19 December. Märk julklappen med passande ålder samt presentkortet med värde för lättare hantering. För varje julklapp eller presentkort som samlas in donerar Nordic Choice Hotels 10 kronor till UNICEF och deras arbete med att skydda barn som utsätts för människohandel. Clarion Hotel Sign är med sina 558 rum, Stockholms största hotell. Byggnaden belägen mitt I Stockholm city är ritat av den svenske arkitekten Gert Wingårdh. 


Av: Annika Rådlund