Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Nordic Choice Hotels fick pris av Arbetsförmedlingen

 
nordic-choice-hotelsVarje år delar Arbetsförmedlingen i Sverige ut Stafettenpriset till arbetsgivare som tar samhällsansvar och engagerar sig i att ge folk en chans i arbetslivet. I år gick priset till Nordic Choice Hotels.

I motiveringen till priset står det bland annat:
”Nordic Choice Hotels har genom en unik rekryteringsmetod erbjudit nyanlända invandrare med begränsade svenskakunskaper, och ofta utan tidigare erfarenhet från den svenska arbetsmarknaden, praktik- eller arbetsplats. Nordic Choice är ett företag med stort engagemang som tar ett tydligt samhällsansvar.”

– Det är stort att få detta pris. Det är en bekräftelse på att vi gör något rätt. Men det är viktigt att komma ihåg att priset inte är en belöning i sig, utan belöningen är vetskapen om att vi gör något bra som fungerar. Det är alltid det som sporrar oss, säger Petter A. Stordalen, ägare till och styrelseordförande för Nordic Choice Hotels.

Nordic Choice Hotels är Nordens största hotellkedja med 170 hotell och 12 000 anställda i Skandinavien och Baltikum. Företaget marknadsför kedjorna Comfort, Quality Hotels, Quality Resort, Clarion Collection och Clarion, samt åtta unika hotellpärlor inom Nordic Hotels & Resorts. Samtliga hotell är miljöcertifierade enligt ISO 14001.
 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Anmäl dig här!