Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Nattreceptionist, vikariat 60%

 
PUBLICERAD: 22 november 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 30 november 2022 | KOMMUN: Växjö | YRKE: Hotellreceptionist | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Receptionen är det första våra gäster möter när de kommer innanför dörren. Redan här ska de känna den varma stämningen som är unik för våra hotell, oavsett vilken tid på dygnet det är.
Din primära uppgift är att ta emot gäster som kommer till vårt hotell. Medan alla andra sover är du den som lägger grunderna inför dina kollegors kommande arbetsdag genom att administrera arbetsuppgifter, städa och förbereda för morgondagens konferenser. Självständighet är ditt ledord. Som nattuggla är det inte många andra som är vakna när du jobbar, vilket innebär att du måste fatta många beslut själv. Genom att ha en god förmåga att prioritera och vara flexibel är du inte bara ditt ansikte utåt på natten, du är även en trygg punkt när det kommer till varumärke och säkerhet.
Nu letar vi efter dig som älskar att ge allt för att skapa magiska möten med våra gäster.

Start omgående
Vikariat på 60% tom 28 februari 2023
Arbetstiderna kommer att vara förlagda måndag-söndag natt (22:45-06:50)
Lön enligt kollektivavtalOm dig:
Eftersom tjänsten innebär alkoholservering måste du ha fyllt 20 år eller vara född senast -01.
Du har en varm och omtänksam personlighet.
Du tycker att det är roligt att småprata med både stora och små, och att göra någons dag (och natt) lite bättre med små medel.
Du är en naturlig inspiratör som tycker om att motivera människor runt dig bara genom att vara dig själv.
Du ser det stora i det lilla och har en känsla för detaljer.
Du förstår att sälj = service och tillsammans uppnår vi våra uppsatta mål.
Du är självständig och flexibel och gillar ett högt tempo.
Du är flytande i både tal och skrift i svenska as well as in English för att kunna möta alla våra gäster på ett så personligt plan som möjligt.
Du har ett öga för detaljer och kan ta snabba beslut när det krävs.
Du har goda datorkunskaper eller är ivrig att få lära dig just detta.
Du har tidigare erfarenheter från hotellbranschen.
Har vanan från receptionsarbete.
Du har erfarenhet av bokningssystem.


QUALITY HOTEL™ – For meetings that matter.
Hos oss är det mötet som är viktigast. Mötet mellan två kollegor som får en snilleblixt tillsammans, mellan föräldrar och barn som skrattar så de kiknar och mellan hundra jobbarkompisar som plötsligt delar samma vision. Mötet mellan oss och dig. Ögonblick som verkligen betyder något.
På Quality Hotel får varje medarbetares personlighet skina, och det återspeglas i det arbetet vi gör. Vi gör allt vi kan för att gästens vistelse ska bli så bra som möjligt, oavsett om du ska hålla en konferens eller njuta av kvalitetstid med familjen. Vi älskar att göra det lilla extra så att ni kan luta er tillbaka, vara tillsammans och avsätta tid för de små ögonblicken i vardagen - de som verkligen betyder något. Hotellet är en del av Quality Hotel, som är en av Nordens största hotellkedjor med 60+ hotell i Sverige, Norge och Danmark. Quality Hotel tillhör Nordic Choice Hotels tillsammans med hotellkedjorna Clarion Hotel och Comfort Hotel. Välkommen till vår stora familj.
Är du med på noterna? Kom in i rampljuset och ansök senast 30 november. Tjänsten är ett vikariat på 60% tom 28 februari 2023 med stora chansen till förlängning.
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer