Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Nattreceptionist till hotell i norrort

 
PUBLICERAD: 22 november 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 30 november 2022 | KOMMUN: Stockholm | YRKE: Nattreceptionist/Nattportier | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
NATTRECEPTIONISTER

Om jobbet

För kunds räkning söker vi nu Nattreceptionister till ett mysigt och hippt hotell i norrort.

Jobbet kommer vara på ca 75% och uteslutande nätter 22-07 med start omgående

Hotellet är kontantfritt och är nu i behov av nattreceptionister som även kan hjälpa till med enklare barförsäljning samt iordningställande av frukost.

Stort fokus kommer läggas på att hitta personer med rätt inställning och profil.

OM RESTAURANGASSISTANS

En trivsam arbetsplats

Att arbeta hos oss på RestaurangAssistans är väldigt roligt, otroligt lärorikt och du skaffar dig snabbt erfarenheter som det annars kan ta år att uppnå. För den nyfikne finns möjlighet att prova många olika arbetsplatser, lära känna nya branschkollegor och skaffa dig ett brett nätverk i branschen. Du får dessutom frihet att välja när du vill arbeta och om du vill arbeta heltid, deltid eller extra. I vårt team erbjuds du regelbundna personalaktiviteter och utbildning. Vi har kollektivavtal och friskvårdsmöjligheter.

Om oss

RestaurangAssistans är Nordens ledande bemanningsföretag inom besöksnäringen. Vi har funnits i över 20 år och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Oslo. Vi bemannar, rekryterar och outsourcar till hotellkedjor, stjärnkrogar, företagsrestauranger, kommuner, konferensanläggningar, cateringföretag och stora arenor. Våra ledord är effektivitet, kvalitet, flexibilitet och omtanke.VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som har utbildning från och/eller 3 års dokumenterad yrkesvana inom Hotell. Erfarenhet från enklare servering och bar är ett plus. Du är en utåtriktad och nyfiken person med driv som älskar nya utmaningar och är van att arbeta i högt tempo. Erfarenhet av bokningssytemet "NIGHTSOFT" och kassasystemet "ANCON" är meriterande. Det är ett stort plus om du pratar flera språk. Körkort och tillgång till bil är ett krav.VAD ERBJUDER VI?

Vi erbjuder ett varierande jobb med tillsvidareanställning med provanställning. Du kommer träffa mycket människor och ställas inför nya utmaningar varje dag. Tjänsten är en tillvidareanställning på ca 75% med möjlighet att jobba mer. Arbetstiden är förlagd till natt på rullande schema alla dagar i veckan.KOMPETENS

Minst 3 års erfarenhet som Hotellreceptionist. Du är van att ensam hantera receptionen och känner dig bekväm med att representera företaget vid incheckningsdisken. Som person skall du vara socialt kompetent, serviceminded och professionell i ditt yrkesutövande. Du finner det utmanande att möta nya kollegor, gäster och arbetsplatser. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Har du körkort och bil är detta ett plus i kanten. Vi följer kollektivavtalet enligt HRF. Lön utifrån kollektivavtal och erfarenhet.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer