Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Nattreception Hotel Vasa (arbeta 7 nätter ledig 7)

 
PUBLICERAD: 31 juli 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 30 augusti 2022 | KOMMUN: Göteborg | YRKE: Hotellreceptionist | ANTAL PLATSER: 2| Källa: Arbetsförmedlingen
Vill du bli vår nya kollega? Tycker du om att arbeta på natten?
Hotel Vasa är ett charmigt och personligt hotell i centrala Göteborg. Byggnaden är från 1875 och har rum i flera olika stilar och storlekar. Vi ingår i kedjan Best Western. Vi söker dig som är intresserad av att jobba i hotellets reception på natten.
Schema & Lön:
Tjänsten är på 68%, du arbetar 7 nätter och är sedan ledig 7 nätter. Om du önskar så finns det eventuellt eftermiddagspass under din "lediga" vecka. Då kan du komma upp till en tjänst på ca 90%.
Lön: Nattlön: 148,43 kr/timme + OB + semesterersättning. (OB 7 timmar alla dagar förutom på lördagar 8 timmar när man arbetar natt) (cirka 191,5kr per timme inkl allt)
Arbetsuppgifter:
I arbetsuppgifterna så ingår receptionsuppgifter som in- och utcheckning. Du svarar i telefon, lägger in bokningar, tar betalningar och övriga receptionsuppgifter. (kontantfritt hotell)
Du förbereder även hotellets frukostbuffé och har hand om vissa städuppgifter. På vår arbetsplats jobbar vi tillsammans i ett team och du har huvudansvaret för att förbereda inför dina kollegors arbetsdag.
Vilken typ av person som vi söker:
Du ska vara serviceinriktad med en stor passion för service och framför allt så har du en positiv och proffsig attityd mot våra gäster.
Du är flexibel, trivs att arbeta självständigt då man ofta är själv i receptionen. Du får gärna tycka om att hålla rent och snyggt omkring dig
Maila din ansökan med ett personligt brev, cv samt ett foto till: [email protected]
Vi söker även extrapersonal som kan tänka sig att hoppa in på kort varsel .


#jobbjustnu

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer