Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Nattjänst: Cafépersonal till Space AFK

 
PUBLICERAD: 23 november 2021 | SÖK JOBBET SENAST: 5 december 2021 | KOMMUN: Stockholm | YRKE: Servitör/Servitris | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Den 27:e november slår vi upp dörrarna till vårt gaming center SPACE och Café AFK. I rollen som Cafépersonal på AFK kommer du vara med vid öppningen av Stockholms exklusivaste Gaming center, en once in a life time upplevelse!Om AFK

AFK erbjuder ett urval av rätter och snacks med smaker från Japan och Korea. Beläget vid ingången till Gaming Centret, Avicii experiense och Space arena är det den perfekta knytpunkten för mat i språnget till flera av våra besökare.

All mat serveras som takeaway i hållbart designade förpackningar, vilket gör det enkelt och tillgängligt att äta på AFK.

Om rollen

Din roll som Cafépersonal är att säkerställa att gästen får en oöverträfflig genom att bidra med din fantastiska service. Du kommer att springa ut med beställningar till Gaming centrets gäster och hantera kassa samt svara på andra frågor som kan uppstå.

Du säkerställer att det alltid är påfyllt på hyllor och att är ordning och reda bakom såväl som framför disken. Just nu rekryterar vi personal för kvälls- och nattskift. Rollen innefattar även arbete på helger.

Om dig

Du älskar att sprida positiv energi och att ge god service! Du har öga för detaljer, är strukturerad och har god vana av att följa rutiner samt förbättra och förfina de processer som behövs för att säkerställa att gästen får en fantastisk upplevelse. Att samarbeta med dina kollegor för att uppnå en hög kvalitet är något du lägger stor vikt vid. Du vet vilken skillnad ett extra leende kan göra och du strävar alltid efter att överträffa gästens förväntningar och få ett leende tillbaka. Att ha kul på jobbet tillsammans med dina kollegor är viktigt för dig.

Du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat inom service. Det är meriterande om du har kassaerfarenhet.Om tjänsten

Vi söker både heltidsanställningar, deltidsanställningar och anställningar för enstaka dagar. Denna tjänst ingår i kollektivavtalet mellan Visita och HRF. Du rapporterar till Hub Manager.

Vi är ett företag där du som anställd syns och får stor möjlighet att vara med och påverka. Vi har en avslappnad stämning och en platt organisation.

Att vi även är en del av Pop House-koncernen som inkluderar Pop House Hotel, ABBA The Museum, Cirkus och Hotell Hasselbacken gör att möjligheterna är oändliga. Hos oss har du möjlighet att utvecklas inom koncernen och få insikt i flera affärsområden med tiden och chans att kunna nå nya drömmar i karriärslivet.

Låter det intressant? Ansök redan idag!OM SPACE

Space är ett digitalt kulturcenter i hjärtat av Stockholm. En fysisk mötesplats för den digitala generationen. Här kombineras några av de viktigaste ingredienserna inom digital kultur - gaming, musik, content creation och digitalt know-how, allt under samma tak. Ett inkluderande hus där människor kan träffas, samarbeta och skapa tillsammans - ett community där nya formationer och affärsidéer tar fart.

I SPACE-HUSET HITTAR DU:

- SPACE GAMING - Världens största gaming center, med över 400 gamingsetups
- SPACE CLUB - Premium gaming för 20+
- SPACE ARENA - En högteknologisk arena för hybridevent
- SPACE MARKET - En unik marknadsplats för digital kultur
- FAT CAT - Ett asiatiskt brasserie med det bästa från det japanska & koreanska köket
- SKINNY KITTEN - Asian deli på plats eller på språng
- AVICII EXPERIENCE - En interaktiv hyllningsutställning till Tim ’Avicii’ Bergling
- SPACE ACADEMY - En tech-hub för framtidens kompetens
- SPACE COMMUNITY - Ett konferens- & co-working space för alla inom den digitala underhållningsindustrin
- SPACE PORTAL - En launcher med ett gamifierat lojalitetsprogram

Ansök nu