Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Museipersonal sökes för eftermiddags- och helgjobb

 
PUBLICERAD: 5 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 9 september 2022 | KOMMUN: Stockholm | YRKE: Restaurangbiträde | ANTAL PLATSER: 3| Källa: Arbetsförmedlingen
Vi söker just nu glada och serviceorienterade personer som vill arbeta på Upplevelsemuseet under hösten (och längre om så önskas). Vi är ett litet privat museum med fokus på att besökaren ska få känna, lukta och smaka istället för att bara titta på föremål. Du behöver inte ha några förkunskaper, utan vi lär upp dig på plats. Det viktiga är att du är service minded och stresstålig. Tidigare jobb på museum eller inom serviceyrken är meriterande, särskilt som servitör och liknande. Du behöver vara flytande i svenska och prata åtminstone hyfsad engelska.


Arbetsbeskrivning:
Utöver att introducera besökarna till museet förväntas du genomföra vissa aktiviteter tillsammans med dem. En av aktiviteterna är att plocka upp och låta besökarna hålla i en levande jättesnigel. Detta är en nödvändig del av arbetet som du behöver kunna klara av (det är dock inte så läskigt som det låter, sniglarna är väldigt snälla och man vänjer sig snabbt).
Vardagspass är ofta väldigt lugna med några få eller ibland inga besökare. Det är bra om du kan sysselsätta dig själv i sådana situationer med att plugga, läsa, titta på youtube eller liknande.


Arbetstider:
Det finns i nuläget väldigt många tillgängliga vardagspass (kl.15.40 - 19.00) och en del helgpass runt (kl. 10 - 17).
Lön:
Lönen är 132 kr i timmen på vardagar och 147 kr i timmen på helgen. Du får även semesterersättning på 12 %.
Ansökan:
Vänligen inkludera följande i din ansökan:
Hur mycket vill du jobba? Svara i antal vardagspass och helgpass per vecka. (Obs. Du behöver kunna jobba minst 2,5 vardagspass per vecka).
Var bor du? (Skriv område, inte adress).
Skriv ett par rader om varför du tror att du är rätt för jobbet.
Är du okej med att vardagspassen ibland är ganska händelselösa och att du kan behöva sysselsätta dig själv med exempelvis studier eller läsa en bok?
Kommer du vara borta några längre perioder under hösten, i så fall när?
Bifoga ditt CVAdress:
Vi finns på Arenaslingan 3, vid Globen i södra Stockholm.
Rekrytering sker löpande.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer