Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Mousserande must på svenska äpplen

 
Mousserande must på svenska äpplenMousserande äppelmust från GodDryck. GodDryck fortsätter sin serie av alkoholfria premiumdrycker och lanserar en mousserande äppelmust som passar lika bra till mat och desserter.

 Drycken har balanserad och tydlig äppelsmak och små pigga bubblor vilket gör att den passar perfekt som sällskapsdryck, till sallader och rätter med kyckling.

– Sverige är ett äppelland i absolut världsklass och vi vill med vår GodDryck No 3 bidra till att vi, i Sverige, börjar ta fram flera produkter som speglar detta, säger Peter Roland, VD GodDryck.-

 Själva tekniken för att kolsyra musten har hämtas från Normandie i Frankrike.
– Det är en hel vetenskap i sig och för oss är det viktigt att metoden ger små och pigga bubblor, vilket lyfter musten till nya höjder. Även om tekniken kommer från Frankrike så har det varit viktigt att inte efterlikna deras mousserande äppelmuster utan istället hitta en egen svensk stil. Vi har använt äppelsorterna Aroma och Frida för att skapa en balanserad och tydlig äppelsmak, fortsätter Peter Roland, VD GodDryck.GodDryck ägs av stiftelsen GoodCause och har inget privat vinstintresse utan syftet är att generera pengar till bolagets sex välgörenhetspartners som är Barncancerfonden, Hand in Hand, IOGT-NTO, Läkare utan Gränser, Naturskyddsföreningen och SOS-Barnbyar.
Av: Annika Rådlund Källa: GoodCause