Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Missa inte detta på Lounge Event

 
Missa inte detta på Lounge EventJan Peter "JP" Bergkvist, SleepWell och Christian Swidén, Bemakon föreläser om Säkerhet och Hållbarhet på Lounge Event.  Den 10 - 11 januari är det dags för andra upplagan av Lounge Event på Stockholm Waterfront Congress Centre. Mötesplatsen för beslutsfattare inom hotell och konferens. Här visar utställare upp allt från design och inredning till teknik, utrustning och tjänster och flera seminarier med aktuella ämnen. 

Ett område som det talas mycket om nu är hotellsäkerhet. Christian Swidén från Bemakon som har arbetat med trygghets- och säkerhetsfrågor sedan början av nittiotalet  kommer att diskutera vilka säkerhetsutmaningar som besöksnäringen står inför och hur hanterar man extraordinära händelser, terrorhotet, och att ha öppna och välkomnande hotell med samlingsplatser dit alla med goda intentioner är välkomna?

Ett annat område som bara blir mer och mer aktuellt är hållbarhet.  Jan-Peter ”JP” Bergkvist, SleepWell, håller i ett samtal om hur Hållbart ledarskap är en förutsättning för framgång. Medarbetare i dag kräver ansvarsfulla och engagerade företag som arbetsgivare. Hur engagerar man alla i den lilla eller stora organisationen och samtidigt utvecklar sitt företag att bli del av lösningen?
 I samtalet deltar Lena Bjurner, Senior Vice President Human Resources and Sustainable Business, Scandic Hotels; Caroline Strindmar, tidigare Hållbarhetschef, Yasuragi & Sustainability Project leader, Nordic Choice och Jonas Oldmark, avdelningschef Nordisk Miljömärkning, Svanen och EU Blomman.

På Lounge event kommer många intressanta ämnen att tas upp - bland annat  trender, lönsamhet inom hotell, digitalisering med mera.
 

Mer information på www.lounge-event.se