Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

MiFú strimlor - nytt alternativ till kött

 
MiFú strimlor - nytt alternativ till köttMiFú strimlor finns i två smaker – Naturell samt Paprika & Chili.  I februari 2017 fick Sverige lära känna ett helt nytt alternativ till kött när Valio lanserade MiFú – proteinrika och fettsnåla gryn gjorda på mjölk.  Nu släpps ytterligare en MiFú-produkt. Välkommen MiFú strimlor! Ett proteinrikt och stekbart matprotein i form av just strimlor.

Nu utökar Valio sitt utbud med MiFú strimlor – för alla dem som vill hitta nya proteinalternativ. 

- När vi lanserade MiFú satte vi ett helt nytt livsmedel på Sveriges matkarta, något som togs emot positivt av kunderna. Med MiFú strimlor breddar vi utbudet och gör det ännu enklare för fler att välja ett lakto-vegetariskt alternativ. En produkt som inte bara är god utan också har en fin konsistens och som är enkel att tillaga, säger Mikaela Österlund, kategorichef på Valio Sverige. 

MiFú strimlor kan tillagas i stekpanna, ugn eller gryta och passar speciellt bra i rätter där man vill ha något större bitar. De proteinrika strimlorna, som är laktosfria, får en fin stekyta och kan användas i alla varma rätter som alternativ till kött, fågel eller fisk. 

Testa gärna i fajitas, tacos, enchiladas, en härlig gryta eller varför inte i en fräsch poké bowl.

MiFú strimlor kommer i två smaker – Naturell samt Paprika & Chili. 
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Valio