Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Mezefabriken i MOOD Stockholm söker nya medarbetare.

 
PUBLICERAD: 3 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 2 september 2022 | KOMMUN: Stockholm | YRKE: Servitör/Servitris | ANTAL PLATSER: 2| Källa: Arbetsförmedlingen
Mezefabriken är ett snabbmatskoncept där tillagar och serverar meze i alla dess former. Inspirationen kommer bl.a från Grekland, Turkiet, Iran och Libanon. Vi säljer mat till dagligvaruhandeln, utför catering till företag och privatpersoner, samt direktförsäljning i våra egna restauranger på 6 olika lägen i Stockholm.
Vi söker nu kassapersonal/serveringspersonal till vår restaurang i MOOD Stockholm.
Vill du bli en del av Meze-familjen så tveka inte på att skicka in ditt CV till: [email protected] Vi på Mezefabriken söker nu medarbetare till vår restaurang i MOOD Stockholm.
Är du en person som har ett intresse för mat samt trivs att jobba i ett högt tempo, då är Mezefabriken den rätta arbetsplatsen för dig.
Tjänsten är heltid och vi kan erbjuda jobb under dagar, kvällar och helger. Dina arbetsuppgifter kommer bla. bestå av att; stå i kassan, servera kunder deras mat och bereda lättare mat. Det är meriterande att du har ett matintresse och tycker om service.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer