Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Melanders satsar på webbhandel och krogkassar med hemleverans

 
Melanders satsar på webbhandel och krogkassar med hemleveransMelanders Group storsatsar på e-handel med färsk fisk och krogmat. Nu lanserar Melanders Group en nätbutik med hela sitt utbud av fisk och färska skaldjur, delikatesser och färdigrätter. I den nya webbhandeln finns även krogkassar från gruppens anrika restauranger så som KB, Ulla Winbladh, Stockholm Fisk och Wedholms.

Melanders Group har funnits sedan den första Melandersbutiken öppnade 1988 i Östermalms Saluhall av bröderna Erik och Nils Molinder. Den lilla fiskdisken i Östermalmshallen har idag vuxit med 7 fiskbutiker samt 14 restauranger och caféer där Art Bakery, Southside, Ångbåtsbryggan, Ulla Winbladh, Konstnärsbaren, Sjöpaviljongen och anrika Wedholms fisk på Nybrokajen ingår. 

Den nylanserade webbhandeln består av Melanderbutikernas kompletta sortiment från fisk och färska skaldjur till pajer, såser, tillbehör och färdigrätter samt även praliner, ostar och desserter. Nätbutiken innehåller även krogkassar med menyer där legendariska rätter som Ulla Winbladhs viltfärsbullar, Wedholms pocherade piggvarsfilé och KB:s wallenbergare ingår.

– Idéen om att sälja våra produkter i en nätbutik har funnits en längre tid men coronapandemin gav projektet högsta prioritet. Vår satsning blir unik i Sverige genom sitt enorma utbud av färska råvaror från havet tillsammans med färdiglagade rätter och kompletta krogmenyer, säger Stefan Söderman som är vd på Melanders Group. Genom e-handeln skapar vi en tillgänglighet för färsk fisk och skaldjur i Stockholm som aldrig tidigare existerat. Sortimentet kommer även att följa säsong och utvecklas löpande.

I Melanders Groups webbhandel går det även att beställa färdiga bufféer samt skapa individuellt anpassade cateringmenyer utifrån ett stort sortiment av smårätter, varmrätter och desserter. Samtliga hemleveranser sker valfritt på för- eller eftermiddagen i Storstockholm från måndagar till lördagar. 
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Melanders