Max lanserar tre nya burgare och två Lyxshakes
18 Jan 2023
- Satsningen vi gjorde med Grand Chicken-menyn var unik i sitt slag. Vi har sett en stor efterfrågan på kycklingprodukter som bara fortsatt öka de senaste åren. Den respons vi fick efter lanseringen av Grand Chicken-familjen var överväldigande. Ett kvitto på att vi tagit fram burgare våra gäster gillar, men vi nöjer oss inte där. Vi vill fortsätta att erbjuda våra besökare fler riktigt goda kycklingalternativ, säger Jonas Mårtensson, chefskock på MAX.
Förutom Grand Chicken Parmesan så lanseras ytterligare en ostig nyhet i form av Classic ’68 Cheese. Det är en klassisk cheeseburgare med svenskt nötkött, cheddarsmältost, senap, sweet onion, ketchup och saltgurka, som omsluts av ett gyllenrostat sesambröd. Burgaren går även att beställas med Plant Beef.
18 Jan 2023
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok
-
Snart öppnar Clarion Hotel Karlatornet
Hotellet kommer erbjuda 300 hotellrum och de lyxigaste rumskategorierna har byggts inuti Karlatornet
-
Hobo Hotel tar konceptet till Finland
Lokala material har återanvänts, som natursten, terrazzo och tegel.
-
Ljudbubblor skapar bättre ljudmiljö på kontoret
En ny avhandling från Högskolan Väst undersöker om ljudmiljön på öppna kontor går att göra mer behaglig genom innovativ ljuddesign.
-
Nya smakkombinationer med Lakrids by Bülow
På den officiella Lakritsdagen arrangeras lakritsprovningar på 200 platser i sju länder
-
Wexiödisk utsedd till Bästa monter Gastronord 2024
"Vi har jobbat med våra montrar och budskap kontinuerligt för att få en röd tråd i detta"
-
Mästerkocken Christin Kashou och Penny Parnevik öppnar restaurang
"En plats för en god lunch i solen eller dejten som man aldrig vill ska ta slut"