Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

MAX lanserar helt ny burgare idag

 
MAX lanserar helt ny burgare idagGrand Deluxe Spicy Avocado. Spicy Avocado med kött kött eller med dubbla halloumiskivor. Med inspiration från varma och färgglada Kalifornien lanserar Max idag, den 26 oktober,Grand Deluxe Spicy Avocado. Spicy Avocado finns med svenskt kött eller som lakto-ovo-vegetariskt alternativ med dubbla halloumiskivor. 

Spicy Avocado innehåller tärnad avokado, picklad rödlök, färsk jalapeño och sour cream ’n’ onion-dressing och för tankarna till det soliga klimatet och de långsträckta sandstränderna i ”the Golden State”.

– Spicy Avocado är en så kallad ”California Style-burger”. Den är inspirerad av den amerikanska västkusten med avokado, jalapeño och vår dressing sour cream ’n’ onion. Vi har länge velat ta fram en hamburgare med avokado som ingrediens och nu har vi hittat helt rätt med den tärnade avokadon. Med Spicy Avocado lyfts alla smakerna fram precis som vi tänkt oss, säger Jonas Mårtensson, chefskock på MAX Burgers.

I samband med lanseringen av Spicy Avocado gör även den omtyckta Lyxshake Hallon lakrits comeback. Lyxshake Hallon lakrits blev en stor favorit sommaren 2016 och för att möta efterfrågan väljer MAX att återigen erbjuda smaken under en begränsad kampanjperiod.

– Önskemål på våra Lyxshakes med extra spännande smaker återkommer kontinuerligt. Därför är vi väldigt glada att återigen kunna erbjuda en klassisk smakkombo - Hallon lakrits. Samtidigt så gäller det att passa på nu då den ersätts av en annan Lyxshake den 17 januari, säger Christoffer Bergfors, vice VD och Sverigechef på MAX Burgers.

Spicy Avocado är en Grand Deluxe burgare och finns på menyn på MAX restauranger under perioden 26 oktober 2017 till 17 januari 2018. Spicy Avocado finns som kött- eller halloumialternativ. Lyxshake Hallon lakrits gästspelar på menyn under samma period.Max är Sveriges äldsta hamburgerkedja och den enda rikstäckande hamburgerkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Det finns 116 restauranger, varav 107 i Sverige (mars 2017) och sysselsätter ca 4 500 medarbetare. Max Burgers AB omsatte 2,8 miljarder kronor under 2016, varav 2,6 miljarder kronor i Sverige. Av: Annika Rådlund Källa: Max