MAX lanserar ett gör-det-själv-kit
10 Apr 2020
–En specialare från oss i speciella tider, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på Max.
Lådan innehåller svenskt Grand Deluxe-kött, Friscobröd, cheddarost, Max originaldressing, picklad rödlök och burgarfickor för fyra burgare. De som beställer kan också välja Hemburgarlådan med dessert och då kommer den med fyra Lava Cakes.
–Vi sätter gästerna i första rummet och det här blir ytterligare ett alternativ för alla dem som vill avnjuta en burgare, men kanske vill lägga lite egen kärlek i burgaren. Vi har självklart låtit vår chefskock Jonas bestämma över ingredienser och recept.
–Nu kan alla lägga sin egen touch på sin Maxburgare, jag har lagt med de ingredienser som enligt mig skapar en perfekt burgare, så kan man själv leka med smakerna.
Med i lådan kommer faktablad med instruktioner för hur köttet ska grillas eller stekas, recept och information om produkterna. Hemburgarlådan finns att köpa i Max restauranger från och med den 9 april. Den kommer med ingredienser för fyra burgare, med eller utan Lava Cake. Lådan kommer kosta 149 respektive 199 kronor och går att beställa via alla Max beställningskanaler.
10 Apr 2020
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok
-
Snart öppnar Clarion Hotel Karlatornet
Hotellet kommer erbjuda 300 hotellrum och de lyxigaste rumskategorierna har byggts inuti Karlatornet
-
Hobo Hotel tar konceptet till Finland
Lokala material har återanvänts, som natursten, terrazzo och tegel.
-
Ljudbubblor skapar bättre ljudmiljö på kontoret
En ny avhandling från Högskolan Väst undersöker om ljudmiljön på öppna kontor går att göra mer behaglig genom innovativ ljuddesign.
-
Nya smakkombinationer med Lakrids by Bülow
På den officiella Lakritsdagen arrangeras lakritsprovningar på 200 platser i sju länder
-
Wexiödisk utsedd till Bästa monter Gastronord 2024
"Vi har jobbat med våra montrar och budskap kontinuerligt för att få en röd tråd i detta"
-
Mästerkocken Christin Kashou och Penny Parnevik öppnar restaurang
"En plats för en god lunch i solen eller dejten som man aldrig vill ska ta slut"