Mat- och dryckesmässornas nya datum
10 Feb 2021
14-16 juni 2021 Wine Paris & Vinexpo
Vinexposium har flyttat fram Wine Paris & Vinexpo Paris till 14–16 juni 2021. Vinexpo New York, Vinexpo Hong Kong och Vinexpo Bordeaux skjuts upp till år 2022.
www.vinexposium.com/en/wineparis-vinexpo/
23-25 sep & 30 sep - 2 okt 2021 Stockholm Beer & Whisky Festival
Utställare, produktlanseringar, master classes, Internationella tävlingar, deli och foodtrucks. SBWF Best Beer, Cider & Whisky utses.
Nackastrandsmässan i Stockholm.
www.stockholmbeer.se
17-18 november 2021Nordic Organic Food Fair
Den största certifierade ekologiska mat- och dryckesmässan i Norden. Branschmässa som arrangeras på Malmömässan för de företag som vill köpa ekologiska varor av både svenska och internationella varumärken.
www.nordicorganicexpo.com
2-3 feb & 9-10 mars 2022 Fastfood Café och Restaurang Expo
Obs: Nytt datum! Arrangeras 9-10 mars 2022 på Kistamässan i Stockholm och 2-3 februari 2022 i Malmö, istället för under våren 2021. Mässa inom restaurang, café och fastfoodnäringen.www.ffcr-stockholm.com
27-29 Mars 2022 Foodexpo
Observera det nya datumet! Mässan flyttar från 21-23 mars 2021 till 27-29 mars 2022. Foodexpo - Nordens största livsmedelsmässa som arrangeras vartannat år. Den organiseras i samarbete med 12 branschorganisationer inom Foodservice & Catering, Hotel & Restaurant och Retail på MCH Messecenter Herning i Danmark.
www.uk.foodexpo.dk
5-7 april 2022 Gastro Nord
Observera det nya datumet! Mässan flyttar fram ett år, från mars 2021 till 5-7 april 2022. Gastro Nord - mässa för mat- och dryckesbranschen med inspiration, kunskap och produkter. Arrangeras under tre dagar på Stockholmsmässan.
www.stockholmsmassan.se
Vi reserverar oss för eventuella ändringar. Kontrollera alltid att evenemanget kommer att genomföras.
10 Feb 2021
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok
-
Snart öppnar Clarion Hotel Karlatornet
Hotellet kommer erbjuda 300 hotellrum och de lyxigaste rumskategorierna har byggts inuti Karlatornet
-
Hobo Hotel tar konceptet till Finland
Lokala material har återanvänts, som natursten, terrazzo och tegel.
-
Ljudbubblor skapar bättre ljudmiljö på kontoret
En ny avhandling från Högskolan Väst undersöker om ljudmiljön på öppna kontor går att göra mer behaglig genom innovativ ljuddesign.
-
Nya smakkombinationer med Lakrids by Bülow
På den officiella Lakritsdagen arrangeras lakritsprovningar på 200 platser i sju länder
-
Wexiödisk utsedd till Bästa monter Gastronord 2024
"Vi har jobbat med våra montrar och budskap kontinuerligt för att få en röd tråd i detta"
-
Mästerkocken Christin Kashou och Penny Parnevik öppnar restaurang
"En plats för en god lunch i solen eller dejten som man aldrig vill ska ta slut"