Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Martin & Servera i nytt samarbete med iZettle

 
Martin & Servera i nytt samarbete med iZettleiZettle Pro, en kassa- och betallösning som ska passa restauranger, barer och caféer. Martin & Servera Restauranghandel har startat ett samarbete med iZettle inom ramen för abonnemangstjänsten Premiumportalen, som ger restauranger tillgång till förmånliga avtal på allt från kortinlösen, försäkring och personalsystem till musiktjänsten Spotify Business.

- Det är svårt för en enskild restaurang att få bra avtal om man förhandlar själv. Via Premiumportalen förhandlar vi för 2000 kunder vilket ger våra medlemmar tillgång till branschens bästa avtal och rejält sänkta kostnader, säger Johan Granlund, chef Restaurangtjänster på Martin & Servera Restauranghandel.

 iZettle som grundades i Stockholm 2010, lanserade då världens första chipkortläsare. Idag erbjuder iZettle verktyg för småföretag för att ta betalt, sälja smartare och växa.

iZettle Pro är speciellt framtaget för restauranger, barer och caféer är ett helt kassasystem via iPad. De kan ta betalt, öka sin försäljning, ge bättre service och fatta smartare beslut. För den restaurang som vill jobba ännu mer effektivt finns funktioner som bordshantering, lagerhantering, personalhantering, försäljningsöversikt och ett molnbaserat kassaregister som uppfyller Skatteverkets krav.

- Vi har länge letat efter en kassa- och betallösning som kan passa små och medelstora restauranger, barer och caféer. Flera kunder har hört av sig med önskemål om ett samarbete mellan Premiumportalen och iZettle, så vi vet att det här är en tjänst som är efterfrågad.

Avtalet för iZettle Pro ger Premiumportalens abonnenter ett kassasystem som ska vara användarvänligt, och inte kräva investeringar eller bindningstider, och som ska effektivisera samarbetet mellan servis och kök/bar och göra det möjligt att övervaka försäljningen i realtid.

- iZettle Pro är fulladdad med funktioner som hjälper restauranger, barer och caféer ge sina kunder bättre service och fatta smartare beslut. Vårt samarbete med Martin & Servera är ett perfekt sätt för oss att komma i kontakt med tusentals restauranger. Vi ser fram emot att hjälpa deras kunder att göra vardagen enklare, säger Natalie Eklund, sälj- och partnerskapschef på iZettle.
Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. 
Martin & Servera består av Martin & Servera Restauranghandel, Martin & Servera Logistik, Martin & Servera Restaurangbutiker, Chipsters, Diskteknik, Galatea, Grönsakshallen Sorunda och Fällmans Kött. 
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Martin & Servera