Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Måltidsutvecklare mot sektor Omsorg

 
PUBLICERAD: 23 november 2021 | SÖK JOBBET SENAST: 7 december 2021 | KOMMUN: Kävlinge | YRKE: Kostkonsulent | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Vi bryr oss!

Välkommen till en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med stort engagemang och omtanke om varandra, gör vi allt för att skapa en bättre vardag för alla i vår kommun. Vårt fokus på utveckling och kvalitet märks hos våra många nöjda invånare.

Till Kävlinge kommun tar du dig snabbt och enkelt, oavsett var du bor. Den goda stämningen och de många utvecklingsmöjligheterna är andra anledningar till att våra medarbetare trivs så bra. Vill du bli en av oss?
Om tjänsten

Kävlinge kommun strävar efter att måltiden ska skapa matglädje och gemenskap samt bidra till att ge livskvalitet och ett gott liv.

Mat och måltider är en central del av livet för alla människor och en viktig del av vår kommuns kärnverksamhet. 

Alla våra matgäster, men även medborgare, ska känna trygghet i att det serveras måltider som är välsmakande och näringsriktigt väl sammansatta och som har gästen i fokus.

Som måltidsutvecklare kommer du att arbeta i projektform för att möta dagens gäst och dess framtida behov i särskilt, ordinärt samt LSS boende med inriktning på kvalitet, utveckling och utbildning. Du ska även bidra till att öka kompetensen för, och medvetandegöra måltidsfrågornas betydelse för hälsa inom dessa verksamheter. Arbetet riktas mot de nationella folkhälso- och miljömålen och ska skapa förutsättningar för att arbeta gränsöverskridande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett stort intresse och kunskap om måltiden och dess betydelse i ett större sammanhang. Det är viktigt att du kan inspirera din omgivning, arbeta självständigt utifrån uppdrag och har förmåga att driva projekt. Det är betydelsefullt att du har lätt för att samarbeta, har förmåga att möta andra och anpassa dig i olika situationer och sammanhang. Du är en duktig kommunikatör och kan anpassa din kommunikation i såväl tal som skrift beroende på vem mottagaren är.  Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete, gärna från offentlig måltidsverksamhet.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss i Kävlinge? Gå in på jobb.kavlinge.se för att läsa vad våra medarbetare tycker om att jobba hos oss, våra förmåner och se alla våra lediga jobb.


Vi arbetar utifrån en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Av den anledningen undanber vi oss kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu