Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Måltidsplanerare till Måltidsservice

 
PUBLICERAD: 22 november 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 4 december 2022 | KOMMUN: Nyköping | YRKE: Kostekonom | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Tekniska divisionen består av fem verksamhetsområden: Gata/Park/Hamn, Nyköping Vatten, Renhållningen, Kommunfastigheter och Måltidsservice. Dessa stöds av en projektenhet, ekonomienhet samt en administrativ stab. Divisionen omsätter drygt 1 miljard kronor per år och består av ca 400 medarbetare.
Måltidsservice är vår yngsta verksamhet inom Nyköpings kommun men en av våra viktigaste satsningar och investeringar vi gjort då vi nämligen ansvarar för måltidsverksamheten för skola, förskola och äldreomsorg inom Nyköpings kommuns breda geografiska område. Vår verksamhet hanterar 80 kök och producerar 10 000 portioner dagligen med hjälp av våra 170 medarbetare som består av bland annat kockar och måltidsbiträden. Vi har sedan hösten 2018 arbetat med uppbyggnad och övertagande av personal och verksamhet för att nå vårt mål att Nyköpings kommun som arbetsgivare ska vara helt självförsörjande inom Måltidsservice med egen personal och egna kök. När vi kom i land med detta så har fokus varit att forma oss i den verksamhet vi vill representera; nämligen att förmedla bra service och goda hälsosamma måltider och detta gör vi genom att skapa Sveriges bästa Målstidsservice för våra matgäster!

När vår måltidsplanerare övergår till en annan tjänst söker vi hennes efterträdare.
Utöver all viktig personal i alla kök så består vi av en verksamhetschef, fem enhetschefer, en bemanningschef, en verksamhetsutvecklare samt en administratör. Vill du vara med och utveckla Nyköpings kommuns måltidsverksamhet? Då kan rollen som måltidsplanerare för Måltidsservice vara rollen för dig!
ARBETSUPPGIFTER
Som måltidsutvecklare hos oss på Måltidsservice kommer du att arbeta med utvecklingen av våra menyer och recept. Du är med och driver arbetet för att våra måltider ska vara hälsosamma, hållbara samt ha en jämn och god kvalitet.

I dina arbetsuppgifter ingår förutom kvalitets- och utvecklingsarbete att stödja samt hålla utbildningar för våra medarbetare, hålla dig uppdaterad kring utveckling, lagstiftning och ny kunskap inom verksamhetsområdet, leda, driva och följa upp arbetet i våra olika utvecklingsgrupper. Du sammanställer statistik och underlag, ansvarar för att planerade menyer och recept ryms inom givna budgetramar och redovisar nyckeltal. Arbetet som måltidsutvecklare innebär även att utföra administrativa uppgifter på uppdrag av verksamhetschef.

Du både arbetar i och är systemansvarig för kostdatasystemet Mashie samt upprättar förvaltningsplaner.

Arbetsuppgifterna kräver att du är noggrann, strukturerad och självgående. Du har en god kommunikativ förmåga samt lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Det krävs också att du har en god pedagogisk förmåga för att implementera och utbilda i nya arbetssätt och rutiner.

Som måltidsplanerare ingår du i ledningslaget för Måltidsservice där vi tillsammans arbetar för de bästa lösningarna och där du får stora möjligheter att vara med och vidareutveckla vår verksamhet.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning (kostvetare, kostekonom, dietist) eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi strävar efter ett tillitsbaserat ledarskap med stor delaktighet i organisationen. Du behöver god förmåga att kommunicera på svenska, i såväl tal som skrift.

Vi ser gärna att du har goda kunskaper om köksverksamhet, kostverksamhet och/eller måltidsproduktion, gärna inom offentlig sektor. Vi söker dig som vill utveckla och driva denna verksamhet tillsammans med oss i ledningslaget såväl som med våra medarbetare. Du ska ha ett stort verksamhetsfokus men du behöver även vara lyhörd med en förmåga att strukturera, vara tydlig i din kommunikation och på ett naturligt sätt samarbeta med personer både utanför och inom verksamheten.ÖVRIGT
Vid kusten en timme från Stockholm ligger Nyköping. En snabbt växande kommun med hållbarhetsfokus och god service. Här är avstånden mindre, naturen närmare och livet lite enklare.

Att arbeta i Nyköpings kommun innebär att bli del av en ambitiös organisation i en spännande tillväxtfas. Bland annat planeras Ostlänken, en del av Sveriges nya stambanor med resecentrum i Nyköpings centrum och vid Skavsta. Utvecklingen kommer påverka vår region positivt under många år framöver, både när det handlar om arbetsmarknad och god medborgarservice.

Inom Nyköpings kommun arbetar ca 4 000 personer och vår breda organisation med många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Här finns många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Här är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer.

Om du önskar stöd i Visma Recruit/Offentliga Jobb vänligen ring supporttelefon 0771-693 693 .

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer