Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Måltidsbiträde, timvikarie, till kostverksamheten

 
PUBLICERAD: 5 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 28 augusti 2022 | KOMMUN: Ale | YRKE: Ekonomibiträde, storhushåll | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 200 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet.

I kommunen är vi cirka 2 500 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss?

Kostverksamheten är en del av sektor service i Ale kommun. Sektor service har uppdraget att ge kvalitativ service till Ale kommuns kärnverksamheter på ett professionellt och resurseffektivt sätt.

På verksamhet kost ser vi måltiderna som en viktig del av dagen. Genom vårt arbete ser vi till att kommunens särskilda boenden, skolor och förskolor får avnjuta god och näringsriktig mat. I Ale arbetar vi med ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet. Sammanlagt består verksamhet kost av ett 90-tal medarbetare och cirka 40 kök.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu ett serviceinriktat måltidsbiträde till kostverksamheten. Arbetet innebär beredning och servering av frukost, lunch och mellanmål till barn och elever. Disk, rengöring, följa egenkontrollprogrammet, livsmedelshygienrutiner, utföra dokumentation, beställningar, specialkosthantering med mera ingår också i det dagliga arbetet.

Vi arbetar efter Livsmedelsverkets rekommendationer. I uppdraget ingår att läsa och ta till sig information via mail och intranät samt rapportera avvikelser i personalsystemet.

Som timvikarie som måltidsbiträde kommer ditt huvudsakliga uppdrag vara att täcka upp vid ordinarie medarbetares frånvaro. God samarbetsförmåga, flexibilitet, serviceinriktat bemötande är viktiga egenskaper.
Köken är belägna från Alvhem i norr till Surte i söder.

KVALIFIKATIONER
Har du god samarbetsförmåga, är du serviceinriktad, och flexibel samt brinner för goda, välkomponerade, näringsriktiga, säkra och hållbara måltider som tillagas och serveras med stolthet, omtanke och lust? Då är det dig vi söker!

Du har utbildning med inriktning måltidsbiträde eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har erfarenhet av att ha arbetat i förskolekök eller skolkök och tycker det är kul med barn och ungdomar som matgäster.

Du motiveras av att vara kreativ och att utveckla verksamheten tillsammans med övriga medarbetare, hålla budget och nå de uppsatta målen. Vi söker dig som har ett stort intresse för mat, är självgående och strukturerad. Du ska ha goda kunskaper om specialkost och kan sköta den dagliga rengöringen och egenkontrollen väl.

Det krävs att du har grundläggande datakunskap och behärskar svenska väl i både tal och skrift.

ÖVRIGT
Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer