Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Måltidsbiträde

 
PUBLICERAD: 23 november 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 12 december 2022 | KOMMUN: Dals-Ed | YRKE: Bespisningsbiträde/Skolmåltidsbiträde | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Dals-Eds kommun belägen i det natursköna Dalsland, "Ett Sverige i miniatyr", har cirka 4800 invånare, varav 3000 i tätorten Ed. Vi är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder utveckling av såväl individ som organisation. Vi värdesätter tillit, trygghet och omtanke. Vår förmåga att skapa trivsel och vara en flexibel organisation avgör hur vi lyckas i framtiden. Vi erbjuder en väl fungerande service med bra kommunikationer till exempelvis Oslo och Göteborg. Visste du att vi även har goda pendlingsmöjligheter från Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla med en restid på 40 - 60 minuter och att vi har flera medarbetare som pendlar till vår fantastiska arbetsplats varje dag. För mer information om kommunen, gå in på www.dalsed.se

Har du erfarenhet av arbete som måltidsbiträde och vill ta dig an en ny utmaning? Har du även goda kunskaper i specialkost och livsmedelshygien? Då kan du vara den vi söker till oss på Kost & Lokalvårdsenheten.

Kost & Lokalvårdsenheten utför kost och lokalvård inom kommunens olika förskolor, skolor, äldreomsorg och övriga kommunala fastigheter. Vi behöver nu en medarbetare till vårt kök på Snörrumsskolan. Skolan är en centralt belägen grundskola med elever i åk F-2. 

Köket är ett produktionskök med en produktion av cirka 140 portioner till skolan samt en förskola precis bredvid. Som måltidsbiträde arbetar du tillsammans med kocken i köket och enklare matlagning samt bakning förekommer.

ARBETSUPPGIFTER:

Som måltidsbiträde hos oss kommer du att arbeta med kökets alla arbetsuppgifter utom tillagning av varm mat. I arbetsuppgifterna ingår frukost-, lunch- och mellanmålsservering. Diskning och städning i matsal och kök.

KVALIFIKATIONER:

Det är viktigt att du kan arbeta såväl självständigt som i team. Vi ser att du är flexibel, har god samarbetsförmåga, ett gott bemötande och är serviceinriktad och tycker att det är roligt och viktigt att arbeta med barn. Vi ser också att du är ansvarstagande och noggrann och ser till verksamhetens behov. Utbildning som måltidsbiträde alternativt erfarenhet som måltidsbiträde efterfrågas. Livsmedelshygien är meriterande. Datakunskap behövs för tex mejl, fylla i listor osv. Utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras in.

ANSTÄLLNINGSVILLKOR:


• Tillsvidareanställning
• Tillträde snarast enligt överenskommelse
• Sysselsättningsgrad 100%
• Semestertjänst
• Arbetet är förlagt till dagtid

ÖVRIGT:

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering.

UPPLYSNINGAR: 

Se kontaktpersoner nedan. Fackliga företrädare nås via kommunens växel 0534-19000. 

ANSÖKAN: 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen ber vi dig skicka in din ansökan tillsammans med meritförteckning etc digitalt och inte via e-post eller pappersformat. För att värna din integritet ber vi dig som sökande att undvika skyddsvärda och känsliga personuppgifter i de handlingar som du skickar till oss. Det gäller exempelvis personnummer samt information som kan kopplas till etniskt ursprung, familjesituation, religion, hälsa, politiskt eller fackligt engagemang.

Du ansöker via länken *Ansök* senast 2022-12-12. 

Välkommen med din ansökan! 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer