Magnihill vann Bästa Monter Gastro Nord 2018!
27 Apr 2018
Under de tre första dagarna på mässan kunde alla besökare rösta på vilken monter de gillade mest. Av de tre som fick mest röster tittade sedan en jury från tidningen Hotell & Restaurang och Stockholmsmässan på montrarnas tillgänglighet, budskap, exponering, bemötande och funktion.
Det var till sist det lilla familjeföretaget Magnihill från Helsingborg som visade sig ha den vassaste montern. De visade upp sina grönskaker, bär och rotfrukter på ett inspirerande och informativt sätt.
Viveca Almgren, vd och ägare samt Margareta Zimmerman som är ansvarig för försäljningen inom foodservice och retail som tog emot priset. De såg båda väldigt glada men förvånade ut.
- Det är första gången vi ställer ut på mässan! Åhh vad roligt, var deras första kommentar.
Förutom äran, mottog de ett diplom ooch blomma och de kommer även att få vara med i ett reportage i nr 4 av tidningen Hotell & Restaurang.
Juryns motivering löd så här:
"Med råvaran i fokus och med aktiv personal lyckas de fånga besökarnas intresse. På en liten yta och ett L-format bord med mycket färg och form förmedlar de sitt budskap"
Priset delades ut för femte gången, mässan arrangeras vartannat år på Stockholmsmässan i Älvsjö.
Juryn bestod av: Annika Rådlund, chefredaktör tidningen Hotell & Restaurang, Ulrika Köhler och Åsa Bard Talborn Stockholmsmässan.
Juryn bestod av: Annika Rådlund, chefredaktör tidningen Hotell & Restaurang, Ulrika Köhler och Åsa Bard Talborn Stockholmsmässan.
Tidigare vinnare Bästa monter Gastro Nord
2016 Smakriket
2014 Duni
2012 Menigo
2010 Lavazza
2014 Duni
2012 Menigo
2010 Lavazza
Magnihill
Magnihill producerar och packar djupfrysta grönsaker samt bär ekologiskt eller konventionellt enligt kundens önskemål.
www.magnihill.se
Text och foto: Annika Rådlund
27 Apr 2018
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Här har logibokningarna ökat 31 procent under påskloven
"Det är fantastiskt att se"
-
Påskdukning med Årets Pelargon
Henna Wendelbos bästa tips
-
Tre enkla påskdrinkar
Must Flip It, Must Try och The Must Old Fashioned
-
Årets påsknyheter från Lakrids by Bülow
Efter önskemål är även dessa två favoriter tillbaka:
-
Hamburgerkedjan Max lanserar Big Classic
"Med lanseringen av Big Classic hämtar vi inspiration från vår historia och den burgare som vi lanserade i början på 70-talet"
-
Reitan Convenience samarbetar med Svenska Downföreningen
"De initiativ som vi genomför tillsammans är en viktig del av vår ambition för att skapa en inkluderande miljö"
-
Sara Kulturhus vann Träpriset 2024
"Våra diskussioner i juryn har kretsat kring att Sara Kulturhus har satt en ny standard och kommit att bli en symbol för en hel stads gröna omställning"