Lounge Expo arrangeras ihop med Gastro Nord
2 Jul 2019

På Lounge Expo visar utställarna upp inredning, utrustning och tjänster för hotell och konferensanläggningar. Mässorna arrangeras i C-hallen på Stockholmsmässan och alla besökare på båda mässorna kommer att kunna ta del av båda mässorna på samma biljett.
Den 31 mars till 2 april 2020 samlas nu hela HoReCa-branschen på ett och samma ställe under tre intensiva dagar i och med detta unika samarbete mellan BraMässor som arrangerar Lounge Expo och Stockholmsmässan som arrangerar GastroNord.
- Vi ser framför oss att man kommer med hotellets hela ledningsgrupp till mässorna. Såväl kökschefer och restaurangchefer som hotelldirektörer, försäljningschefer, bokningsansvariga, konferenschefer, house keeping med flera roller” säger Bosse Magnusson projektledare och founder av Lounge- koncepten på BraMässor.
Tidigare har Lounge Event arrangerats på Waterfront i Stockholm men nu när den kommer i en lite annan form så har den även bytt namn till Lounge Expo.
Mässorna kommer att erbjuda ett stort antal aktiviteter, workshops, Chef’s talks, seminarier, kurser, after works och annat under de tre dagarna nästa vår.
Av: Annika Rådlund Källa och illustration: Bra Mässor
BraMässor Sverige är en helt oberoende arrangör av mässor, konferenser och andra evenemang och som tillvaratar de olika branschernas och branschföreningarnas behov och intressen.
www.loungeexpo.se
www.gastronord.se
2 Jul 2019
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Fyra av tio tycker att det är viktigt med en central arbetsplats
För en majoritet är det idag ganska oviktigt att arbeta mitt i stan, men fyra av tio föredrar fortfarande ett centralt läge. Främsta anledningen är att kunna uträtta ärenden i anslutning till jobbet.
-
Mer trä i city
"Vill man ha en personlig touch på lokalerna och det är extra viktigt att det stämmer överens med ens egna varumärke"
-
Snabblagad Chimichurrikyckling av fredagskocken Mattias Larsson
Kyckling med chimichurri och kryddiga rotsaker
-
STF Undersvik Gårdshotell och vandrarhem invigd
"Det känns som vi kompletterar utbudet i Järvsö och Hälsingland på ett fint sätt"
-
Unik rätt skapad av Jessica Frej hos IKEA
"Den är varm, mättande och samtidigt frisk och fräsch och en ganska ovanlig kombination"
-
Samsung lanserar en AI-driven mat- och recepttjänst
"Samsung Food använder avancerade AI-funktioner för att ge en skräddarsydd allt-i-ett-matupplevelse"
-
Två matgrossister till Väla Södra i Helsingborg
Det är Wihlborgs som har skrivit kontrakt med två nya hyresgäster i fastigheten Rubinen 1.