Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Lounge Expo arrangeras ihop med Gastro Nord

 
Lounge Expo arrangeras ihop med Gastro NordLounge Expo och Gastro Nord arrrangeras 2020 på Stockholmsmässan. Lounge Expo, mässan som samlar beslutsfattare från hotell och konferensanläggningar i Norden arrangeras 2020 för första tillsammans med GastroNord som är Nordens ledande mässa för restaurangbranschen.

På Lounge Expo visar utställarna upp inredning, utrustning och tjänster för hotell och konferensanläggningar. Mässorna arrangeras i C-hallen på Stockholmsmässan och alla besökare på båda mässorna kommer att kunna ta del av båda mässorna på samma biljett.

Den 31 mars till 2 april 2020 samlas nu hela HoReCa-branschen på ett och samma ställe under tre intensiva dagar i och med detta unika samarbete mellan BraMässor som arrangerar Lounge Expo och Stockholmsmässan som arrangerar GastroNord.

- Vi ser framför oss att man kommer med hotellets hela ledningsgrupp till mässorna. Såväl kökschefer och restaurangchefer som hotelldirektörer, försäljningschefer, bokningsansvariga, konferenschefer, house keeping med flera roller” säger Bosse Magnusson projektledare och founder av Lounge- koncepten på BraMässor.
Tidigare har Lounge Event arrangerats på Waterfront i Stockholm men nu när den kommer i en lite annan form så har den även bytt namn till Lounge Expo.

Mässorna kommer att erbjuda ett stort antal aktiviteter, workshops, Chef’s talks, seminarier, kurser, after works och annat under de tre dagarna nästa vår.
Av: Annika Rådlund Källa och illustration: Bra Mässor
BraMässor Sverige är en helt oberoende arrangör av mässor, konferenser och andra evenemang och som tillvaratar de olika branschernas och branschföreningarnas behov och intressen. 

www.loungeexpo.se
www.gastronord.se