Lanserar vegansk prinskorv
22 Nov 2021
Till julen tenderar vi att bli mer traditionsbundna, och även de som väljer att äta mer växtbaserat efterfrågar produkter och recept som kan ersätta de klassiska julbordsrätterna.
– Våra produkter kan användas till veganska varianter på allt ifrån julskinka till sillinläggningar. Med VegMe vill vi visa att en växtbaserad kost inte begränsar repertoaren, utan tvärtom tillför både alternativ till de gamla favoriterna och helt nya smakupplevelser, berättar Anna Janusz som är Product and Brand Manager på BAMA Nordic.
I år satsar VegMe stort på att erbjuda recept och inspiration för ett veganskt julbord. Med klassiska inläggningar utan sill och en senapsgriljerad delikatess som kommer att konkurrera ut många julskinkor. Den nya prinskorven och de omtyckta vegobullarna är andra självskrivna inslag på julbordet, som dessutom är enkla att bara att värma och ställa fram.
Den nya prinskorven är en säsongsprodukt och finns tillgänglig ända fram till vecka 11 2022.
22 Nov 2021
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok
-
Snart öppnar Clarion Hotel Karlatornet
Hotellet kommer erbjuda 300 hotellrum och de lyxigaste rumskategorierna har byggts inuti Karlatornet
-
Hobo Hotel tar konceptet till Finland
Lokala material har återanvänts, som natursten, terrazzo och tegel.
-
Ljudbubblor skapar bättre ljudmiljö på kontoret
En ny avhandling från Högskolan Väst undersöker om ljudmiljön på öppna kontor går att göra mer behaglig genom innovativ ljuddesign.
-
Nya smakkombinationer med Lakrids by Bülow
På den officiella Lakritsdagen arrangeras lakritsprovningar på 200 platser i sju länder
-
Wexiödisk utsedd till Bästa monter Gastronord 2024
"Vi har jobbat med våra montrar och budskap kontinuerligt för att få en röd tråd i detta"
-
Mästerkocken Christin Kashou och Penny Parnevik öppnar restaurang
"En plats för en god lunch i solen eller dejten som man aldrig vill ska ta slut"