Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Lagkapten sökes : Köksmästare

 
PUBLICERAD: 24 november 2021 | SÖK JOBBET SENAST: 24 december 2021 | KOMMUN: Göteborg | YRKE: Köksmästare | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Vi söker en ny köksmästare till Kviberg Park Hotel & Conference/Restaurang Campo. Hotellet och restaurangen ligger inne i Prioritet Serneke Arena i Kviberg. Vi har 121 rum, sju konferens lokaler, en eventlokal, restaurang och en sportbar. Vi serverar frukost, lunchbuffé och italiensk-amerikans a la carte. Vi serverar även konferensfika, middagar, brunch, skolmats catering och leverans till kioskverksamheter.
Köksteamet består av ett gäng fantastiska fastanställda som är säkra på sin roll, som brinner för att laga mat och skapa grymma resultat tillsammans. Vi försöker alltid utvecklas och komma på nya spännande koncept, därför söker vi efter vår nya köksmästare som kan vara med i teamet.
Vi söker dig som är självgående och har lång erfarenhet utav att jobba med:
Buffé och a la carte
Frukost och fika
Varm och kall mat
Husman och Italiensk-Amerikansk mat

Dina främsta ansvarsområden:
Främja en välorganiserad arbets- och produktions rutin för teamet som enhet
Ordning och reda
Reducera matsvinn
Hålla varukostnad utefter budget
Informationsflöde in till, i och ut från köket
Säkra stabila smakupplevelser
Utforma nya menyer och kreativa kombinationer
Bidra med en respektfull och vänlig ton i arbetsgruppen

Vilka är vi?
Teamet du kommer att leda är ett glatt gäng som gillar att har roligt på jobbet samtidigt som de jobbar hårt. De värdesätter respekt och bra dialoger.
Vi söker dig som:
Kan hantera många uppdrag samtidigt och prioritera utefter relevans
Alltid ser alternativa lösningar istället för återvändningsgränder
Stresstålig
Organiserad
Vi söker helt enkelt en lagkapten, är det du?
Arbetsfördelningen varierar mellan att vara på plats i köket samt att ha en administrativ roll. Fördelningen brukar vara ca 80% / 20%. Fokuset bör ligga på daglig drift, lunch och konferens men även en flexibilitet förväntas utefter behov vid tex kväll och helgarbete. Rapportering sker till hotellchef. Anställningen är på heltid med en provanställning som start.
Intervjuer sker löpande. Anställningsdatum efter överenskommelse.
Har du frågor gällande anställningen så kan du kontakta hotellchefen direkt på: 070 083 16 99

Ansök nu