Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Kreativ bartender med glimten i ögat? Kom och lek med oss!

 
PUBLICERAD: 15 mars 2023 | SÖK JOBBET SENAST: 15 maj 2023 | KOMMUN: Gotland | YRKE: Bartender | ANTAL PLATSER: 2| Källa: Arbetsförmedlingen
Visbys absolut schyssaste restaurang & beachclub (enligt oss) söker personal till sommaren 2023! Vill du vara med på resan mot Gotlands nöjdaste gäster?
Älskar du serviceyrket och är en positiv och duktig bartender? Vi söker en bartender som trivs med att jobba i team och som vill göra det lilla extra för våra gäster. Vi tror att du är serviceinriktad, engagerad och har alltid ett leende på läpparna. Du är social och brinner för att leverera drickbara smaksensationer till våra gäster. Vi tror att du som söker har tidigare erfarenhet som bartender och/eller tidigare erfarenhet från branschen.
Tycker du som vi, att service och kvalité är det viktigaste för att våra gäster ska få den absolut bästa upplevelsen vid ett besök hos oss? Då kan det här vara rätt jobb för dig. Vi söker dig som är framåtsträvande, serviceinriktad och har ett öga för detaljer. Du gillar att jobba i team där ni ställer upp för varandra för att nå våra gemensamma mål, att skapa den bästa möjliga restaurangupplevelsen för våra gäster. Du har glimten i ögat, är stresstålig och har förmågan att växla upp när det behövs då tempot stundtals är högt.

Det här kan vara ditt drömjobb om du värderar
- Kvalité och service i allt du gör.
- Att vara en del av ett team där vi tillsammans skapar den bästa upplevelsen för våra gäster.
- Att tillhöra ett roligt och passionerat gäng som skrattar både på och utanför jobbet.
Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning. Ytterligare språkkunskaper är ett plus.
Vi erbjuder
Vi är inne i en spännande utvecklingsfas där vi tar sikte mot att bli Gotlands trevligaste boendeanläggning. Sommaren 2023 har vi ca 180 gästbäddar.
Boende för rätt person, lön enligt överenskommelse.
Jag ser gärna att du har roddat bar förut, vågar fokusera på arbetet och har glimten i ögat. Låter det intressant?
Fred, kärlek & Fernet

Ansök nu