Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Konferensvärd / konferensvärdinna till företag vid Stureplan

 
PUBLICERAD: 1 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 14 augusti 2022 | KOMMUN: Stockholm | YRKE: Konferensvärd/Konferensvärdinna | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Humlegården Konferens är en liten konferensanläggning som lägger stor vikt vid det personliga bemötandet och alltid levererar hög service. Vi genomför 300+ utbildningar och konferenser varje år.
Vi växer stadigt och letar nu efter en ny konferensvärd / värdinna som kan jobba extra dagar vid behov. All tid är schemalagd och du vet 1-2 månader i förväg när du ska jobba.
Vi söker dig som är en glad och positiv person som på ett professionellt sätt kan ta hand om våra gäster där du snabbt och kreativt hittar lösningar på spontana problem som kan uppstå.
Som konferensvärd / konferensvärdinna har du stort eget mandat att leverera fantastisk service och du har ett driv, energi och förmåga att ta ansvar för ditt jobb.
Under dagen ansvarar du för att ställa i ordning lokaler, välkomna alla gäster, kommunicera och samarbeta med våra leverantörer, förbereda frukost och fikapauser samt löpande lösa de situationer och frågor som uppstår under dagen.
Arbetet är självständigt samtidigt som du är en del av ett stöttande team. Att känna sig bekväm med att samarbeta med andra och vid behov våga delegera, är därför viktigt för att du ska trivas i rollen som konferensvärd / värdinna hos oss. Allt för att leverera den bästa upplevelsen till våra kunder.
De som jobbar hos oss idag kommer från många olika bakgrunder och har andra jobb eller pluggar parallellt med att jobba hos oss. Alla tycker om att möta människor och service, så vi letar efter dig som passar in i detta gäng.
Intervjuer eller anställning sker löpande, dvs kan ske innan ansökningstiden gått ut.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer