Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Konferensansvarig till Gränsö slott

 
PUBLICERAD: 14 januari 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 13 februari 2022 | KOMMUN: Västervik | YRKE: Konferensvärd/Konferensvärdinna | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Konferensansvarig till Gränsö slott
Vill du vara med och förverkliga vår vision - skapa landet bästa slottsdestination på Gränsö slott i vackra Västervik?
Gränsö slott är ett fyrstjärnigt superiorhotell med spa, restaurang, konferens och festvåning. Vår ambition är att alltid ha förstklassig service och personligt bemötande.
Vi söker nu en ambitiös och motiverad konferensansvarig som kommer att ha det övergripande ansvaret för våra konferenser. Det innebär att du tar emot våra konferensgrupper, hanterar lokaler inför, under och efter konferenser. Du ansvarar för att säkerhetsställa utrustning och kan en del teknik. Du ansvarar för att duka fram förmiddagsfika, eftermiddagsfika och serverar lunch. Du leder och styr övriga medarbetare under konferenser och planerar och genomför konferens i samband med konferenssälj. Du ansvarar och rapporterar direkt under vår F&B.
Du som söker är en glad och positiv person som på ett professionellt sätt kan ta hand om våra gäster där du snabbt och kreativt hittar lösningar på spontana problem som kan uppstå. Det är viktigt att du är lugn, social, stresstålig och gillar att arbeta med människor i en servicesituation. Du har erfarenhet av arbetsledning, tydliga ledaregenskaper och av att ta ansvar för en organisation. Du är strukturerad, välorganiserad och har lätt att få med dig människor. Du är med och skapar effektivitet, teamkänsla och upplevelsen för gäst.
Vi älskar att utveckla och investera i vår anläggning så det är bra om du gillar att det händer saker.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer