Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Konferens-, grupp- och bröllopsansvarig

 
PUBLICERAD: 10 september 2021 | SÖK JOBBET SENAST: 9 oktober 2021 | KOMMUN: Mörbylånga | YRKE: Konferensvärd/Konferensvärdinna | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Vi behöver en till stjärna till Team Skansen! Vi söker nu en person som älskar service och tycker om att pussla ihop arrangemang.
Som konferensansvarig och som grupp- och eventansvarig kommer du att ha kontakt med våra gäster. Du kommer skriva offerter, boka konferenser och evenemang, stämma av arrangemang och jobba med att all konferensteknik fungerar som den ska.
Som bröllopsansvarig är du den personen våra brudpar har kontakt med från början till bröllopsfesten. Du skriver offerter, bokar och stämmer av.
Det är viktigt att du har god kommunikativ förmåga med både gäster och dina kollegor. Du sätter ihop alla pusselbitar och ser till att allt flyter smidigt. Du ska ha lätt för att delegera och vara ett stöd för dina kollegor så att de kan göra det bästa möjliga jobbet när du själv inte är på plats. Har du bokat ett större evenemang eller bröllop vill vi att du är på plats dagen då eventet/bröllopet äger rum.
Ena dagen kommer inte vara den andra lik. Du är med operativt och tar hand om våra gäster men har också administrativt arbete.
Du kommer vara vår kontaktperson för olika eventbolag och bokningsbolag som vi samarbetar med.
Vi vill att du ska vara driven, engagerad och vilja utveckla både dig själv och vår anläggning. Tjänsten kräver förmåga att ta eget ansvar.
Du är själv ansvarig över sitt schema och anpassar det efter planerade events, bröllop och konferenser. Arbetsdagarna förläggs både på vardagar och helger helt beroende efter behov.
Vi ser att du tidigare jobbat i en liknande roll samt haft en ansvarsposition. Du behärska engelska i tal och skrift.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Intervjuer sker löpande, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Start efter överenskommelse. Deltid, 80%
"Med familjär känsla vill vi vara en oas för upplevelser och välbefinnande"

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer