Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Köksmästare till Sabis nya satsning Fenix

 
PUBLICERAD: 5 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 4 september 2022 | KOMMUN: Stockholm | YRKE: Köksmästare | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 4:e och 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2017 och 2018. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Till årsskiftet 2023 slår vi upp portarna för Sabis senaste satsning Fenix! I ett helt nybyggt hus i nya stadsdelen Hagastaden växer Fenix fram. I huset kommer Sabis att driva bistro, deli, konferens och även sköta servicetjänster i huset. Vi har även hand om takvåningen med utsikt över Stockholm. Nu söker vi dig som är Kökschef och som vill vara med att utveckla Torsplans nya mötes- och matdestination i tätt samarbete med fastighetsägaren. Vi arbetar alltid efter Sabis grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Om rollen
Som Köksmästare har du ett övergripande ansvar för drift och utveckling av matupplevelsen till våra gäster i bistro, deli, café, catering och takbar. Tillsammans hjälps vi åt i teamet och du får vara med i en uppstart av något unikt!

Dina huvudsakliga ansvarsuppgifter är:
- För verksamhetens dagliga inköp, menyplanering, inventering och bemanning.
- Att arbeta operativt och administrativt för att leda och planera arbetet gällande meny och utbud i hela fastigheten.
- Coacha och utveckla dina medarbetare till att bli riktiga kundproffs som levererar kvalitet och glädje varje dag!
- Arbeta med ständig utveckling av restaurangupplevelsen, mat- och dryckeskonceptet samt kontinuerligt jobba med serviceupplevelsen för att hålla en hög gäst- och medarbetarnöjdhet.

Vi värdesätter ett nära samarbete mellan avdelningarna och hjälps åt för att lyckas. Ledningsgruppen består av
Köksmästare, Facility Coordinator, Restaurangchef, Mötesansvarig och Enhetschef. Du rapporterar till Enhetschef och är med i ledningsgruppen.

Din profil
Krav för tjänsten

• Du har dokumenterad erfarenhet från tidigare kökschefstjänster där bistroservering, catering, a la carte, catering och café varit delar av verksamheten
• Du har tidigare erfarenhet av personalplanering och budgetansvar.
• Du har ett stort matintresse, gedigen kunskap i hantverket och är trendmedvetenhet kring mat och dryck.
• Du är van att tänka lösningsorienterat och är kreativ i arbetet med att ta tillvara på råvarorna och arbeta med närproducerade och ekologiska råvaror.
• Du är kreativ, idéskapande och har förmåga att se helheten såväl som detaljer
• Du tar ett stort ansvar och är prestigelös och flexibel i ditt arbete
• En kommunikativ relationsbyggare som uppmuntrar till samarbete
• Du gillar att ha ordning och reda runt dig. Bra på att skapa rutiner och kontinuitet

Meriterande

• Du har erfarenhet av att arbeta med dator som arbetsverktyg och goda kunskaper i Office-paketet
• Erfarenhet av KRAV-certifiering
• Du trivs i en internationell miljö med kommunikation på både svenska och engelska i tal och skrift.

Ledare inom Sabis har förmåga att:
Vara förebild
Visa vägen
Involvera & Engagera
Leverera resultat

Vi erbjuder dig
En nyckelposition i vår senaste satsning! Ett roligt jobb på Sabis, som är ett stabilt familjeföretag där vi arbetar mot en tydlig vision och tydliga mål. Med en platt organisation där vi har nära till beslut skapar vi ett starkt fokus på kunden. Kulturen präglas av utvecklingsvilja, frihet under ansvar, samarbete, kommunikation och glädje! Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner.

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Dina arbetstider är varierande vardagar, kvällar och vissa helger. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Enhetschef Margareta Gustavsson [email protected] Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Besök gärna www.sabis.se. Välkommen med din ansökan snarast möjligt!

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer