Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Köksmästare till Önneredskolan

 
PUBLICERAD: 1 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 21 augusti 2022 | KOMMUN: Göteborg | YRKE: Köksmästare | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 47 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

ARBETSUPPGIFTER
Brinner du för god mat och service och vill vara med att utveckla framtidens skolkök? Då kan det vara dig vi söker till Önneredskolan. Vi tillagar och serverar varje dag 1700 skolmåltider.

Som köksmästare har du en nyckelroll i ditt arbetslag och är enhetschefens förlängda arm. Ditt uppdrag som köksmästare är att på ett inkluderande och pedagogiskt sätt leda det operativa arbetet i köket. Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten, både för arbetsgruppen och matsalens gäster och säkerställer en hög kvalité och servicenivå. Hållbarhet ligger dig varmt om hjärtat och du har ett miljö- och klimatanpassat arbetssätt. Arbetet innefattar både praktiska och administrativa arbetsuppgifter där också deltagande på matråd, recept-, meny- och inköpsplanering, samt egenkontroll, uppföljning av budget och verksamhet, fakturahantering och att arbeta i kostdataprogam ingår.

Du kommer att ingå i ett ledningsteam i skolområdet med enhetschef och andra köksmästare. Vi erbjuder dig ett omväxlande och roligt arbete, där du har möjlighet att göra skillnad för våra elever.

Varmt välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en köksmästarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant. Du har erfarenhet som kock i storköksmiljö eller restaurang samt flerårig erfarenhet av arbetsledning av grupp inom offentliga kök eller restaurangbranschen.

Vidare har du erfarenhet av specialkost, vegetarisk matlagning och inköp samt har erfarenhet av att arbeta med egenkontroll enligt HACCP. Då vi arbetar i flera IT-system söker vi dig som har god datorvana.

Som köksmästare och nyckelperson i ditt arbetslag visar du god ledarskapsförmåga genom att leda och motivera dina medarbetare samt att stötta och tillvarata deras kompetens.

Du har ett genuint intresse för matlagning och arbetar systematiskt och planerar din arbetstid väl. Du är en stabil person som har lätt för att samarbeta och kommunicera. Du är också lösningsfokuserad och kan hantera oväntade situationer. För att nå dina mål i din köksmästarroll vill vi att du har förmågan att motivera och inspirera din grupp så att ni tillsammans når era dagliga mål. Du kan skapa teamkänsla vilket i sin tur bidrar till goda relationer mellan medarbetare, verksamhet och våra matgäster.
Du bidrar med nya idéer och perspektiv i arbetsrelaterade frågor samt i situationer som behöver lösas. Du är nyfiken, stimulerar till dialog och ifrågasättande samt har förmåga att se mer än en möjlig lösning.

Du lyssnar på andra människor i syfte att förstå deras behov. Du söker aktivt efter andras synpunkter och perspektiv samt är mottaglig för dem genom att visa respekt, hänsyn och omtanke. Du arbetar för sammanhållning i arbetsgruppen och ser misslyckanden som något att lära sig av och skapar utrymme för dialog.

Svenska språket hanterar du med enkelhet, både skriftligt och muntligt. För att lyckas i ditt uppdrag behöver du ha goda kunskaper i Officepaketet, samt ha vana i att kommunicera via digitala forum.


ÖVRIGT
I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att få svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område.

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer