Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Köksföreståndare med driv och brinnande intresse till Lunnaskolan

 
PUBLICERAD: 10 september 2021 | SÖK JOBBET SENAST: 27 september 2021 | KOMMUN: Härryda | YRKE: Köksföreståndare | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Välkommen till Härryda, en kommun som vågar!

Här siktar vi mot att ha Sveriges bästa skolor och näringslivsklimat, omsorg av högsta kvalitet och attraktivt samhällsbyggande. Tillsammans är vi 3000 medarbetare som gör mötet med Härryda kommun enkelt. Med mod, nytänkande och handlingskraft inspirerar vi varandra och levererar service med kompetens och kvalitet.

Vi söker dig som är engagerad, öppen för olika perspektiv och vill skapa lösningar som håller för kommande generationer. Du hittar oss mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen. Tillsammans åstadkommer vi mer!

Måltidsservice i Härryda kommun ansvarar för maten i våra förskolor, skolor och äldreboenden. Tillsammans är vi ca 140 anställda som producerar och serverar ca 8600 måltider per dag. För oss är det viktigt att arbeta i nära samverkan med skolans personal för att gästerna ska få en så bra måltidsupplevelse som möjligt. God mat och måltidsglädje är förutsättningar för gästens välbefinnande och lärande.

Måltidsservice arbetar med stort miljöengagemang och är sedan 2013 miljödiplomerade. Att tänka klimatsmart och långsiktigt hållbart är ett självklart förhållningsätt i våra verksamheter. Nu söker Måltidsservice en engagerad köksföreståndare med driv och brinnande intresse av att laga goda och spännande hållbara måltider. Lunnaskolan är en grundskola F till 3 för 400 elever och ligger i Landvetter.

ARBETSUPPGIFTER
Din uppgift som köksföreståndare är att ansvara för den dagliga driften och är samtidigt en av fyra kollegor som ingår i köksteamet som tillsammans producerar och serverar samtliga måltider: frukost, lunch, mellanmål, bakning samt specialkost. Du är den skolan vänder sig till med frågor och önskemål.

God mat och måltidsglädje är förutsättningar för gästens välbefinnande och lärande. Vårt uppdrag är tydligt: fokus på våra gäster och alltid ett gott bemötande!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %, semesteranställning.

KVALIFIKATIONER
Du som söker har kockutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har datorvana och gärna erfarenhet av administrativt arbete. Som person är du flexibel, bra på att leda, inspirera och har god samarbetsförmåga. Du har förmåga att ta ansvar och har en serviceinriktad inställning. Du drivs av ett genuint intresse för vällagad god mat, hållbar utveckling och hälsa. Vi ser gärna att du har flerårig vana från storhushåll och/eller restaurang. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För att erhålla anställning ska utdrag ur Polisens belastningsregister uppvisas.

ÖVRIGT
Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

I första hand ser vi att du söker tjänsten viavårt rekryteringssystem. Behöver du teknisk hjälp med att söka tjänsten i rekryteringssystemet? Kontakta Visma Recruit kundservice på tel: 0771-693 693.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en allmän handling enligt offentlighetsprincipen.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer