Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Köksbiträde till Regionservice Mora, vikarie 1 år

 
PUBLICERAD: 14 september 2021 | SÖK JOBBET SENAST: 28 september 2021 | KOMMUN: Falun | YRKE: Köksbiträde | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Regionservice uppdrag är att leda, utföra, utveckla och effektivisera servicetjänster tillsammans med verksamheter inom Region Dalarna, i samverkan med regionens kommuner eller genom samarbete med externa aktörer. Det gör vi inom serviceområden som t.ex. fastighetsdrift, kost & måltid, logistik, lokalvård och tvätt. Regionservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 350 MSEK. Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

ARBETSBESKRIVNING

Du kommer tillsammans med ditt team arbeta självständigt med varierande arbetsuppgifter i kök och personalrestaurang. Beroende på dina kunskaper och erfarenheter kan arbetsuppgifterna bestå av förberedning, dukning, servering, disk och städning.

Vi tillämpar rotationsschema mellan de olika stationerna. Schemalagd arbetstid med helgtjänstgöring, var fjärde helg. Du arbetar 37 h/vecka.

Du får en ansvarsfull roll där du får möjlighet att tillsammans med oss vidareutveckla verksamheten.

KVALIFIKATIONER

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som köksbiträde.
Utbildning inom restaurang och storhushåll är meriterande.

Du ska vara flexibel, serviceinriktad och ha ett brinnande intresse för Dina arbetsuppgifter.


Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du är trygg och stabil i din yrkesroll och kan skilja på det personliga och professionella. Dessutom är det viktigt att du kan bemöta både arbetskamrater, kunder och gäster på ett korrekt sätt i olika situationer, samarbetsförmåga är viktig. Flexibilitet är en del av din vardag och yrkesroll, viktigt att kunna anpassa sig och se möjligheterna i förändringar av verksamheten. Du behöver också vara strukturerad och ha förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Det är viktigt att du kan sätta upp och hålla tidsramar för tillagning och leverans.

För oss har egenkontroll och arbetet med HACCP en stor betydelse. Vi använder kostplaneringssystem Matilda. Du har goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer