Kokk - Lovund Hotell
17 Mar 2023
PUBLICERAD: 17 mars 2023 | SÖK JOBBET SENAST: 9 april 2023 | YRKE: Kock, à la carte | ANTAL PLATSER: 2| Källa: Arbetsförmedlingen
Apply to [email protected]
~
Som kokk på Lovund Hotell står for tilberedning av av mat til hotellets gjester og besøkende i restauranten. I godt samarbeid med våre servitører lager vi trivelige restaurantøyeblikk for våre gjester. Vi legger ekstra vekt på gode råvarer som følger sesong, så kompetanse, høy interesse for faget og kreativitet er viktige egenskaper. Du må være smilende, utadvendt og glad i være i kontakt med våre gjester.
Om stillingene
Vi her flere stillinger, med forskjellige perioder.
1 fra ca. 10. mai - 31. oktober
1 fra ca. 20. juni - 20. august
Lønn etter avtale
Riktig utdanning eller erfaring fra samme eller tilsvarende arbeidsområde vil bli prioritert.
Søknad sendes til [email protected]
On Lovund, the most charming of the islands on the Helgeland coast, you will find us. A small island hotel with both a restaurant, bar, hotel rooms and rorbuer beautifully situated by the sea and with a view many people only dream of. From our kitchen, breakfast, lunches and dinners are served to all our guests.
~
På Lovund, den mest sjarmerende av øyene på Helgelandskysten, finner du oss. Et lite øy-hotell med både restaurant, bar, hotellrom og rorbuer flott plassert ved havet og med en utsikt mange bare drømmer om. Fra vårt kjøkken serveres frokost, lunsjer og middager til alle våre gjester.
Vi blir besøkt av mange, alt fra individuelle turister, mindre og større grupper, fugleelskere og fjellvandrere. Vårt team består av servitører, kokker, resepsjonister, frokostverter, housekeepere og noen som skal holde styr på oss. Felles for alle er at vi jobber for samme mål: glade og fornøyde gjester. Lovund er virkelig en øy som går mot strømmen.
17 Mar 2023
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Malmö Öl- & Whiskyfestival arrangeras i helgen
Nytt för i år är att...
-
Restaurang Rummel öppnar i den nybyggda paviljongen
"Fastigheten är på en unik tomt och den har en speciell karaktär"
-
Pinchos vinnare av Guldnoten 2022
"I år fick vi in flera spännande nomineringar från allmänheten"
-
Spendrups Signatur – ny svensk hållbar premiumlager
"Framför allt är vi glada att det är inom ramen för just odlingsprogrammet Klimat & Natur"
-
Hotel Montagne blir nu medlemmar i Countryside Hotels
"Det var vårt förstahandsval"
-
Ny växtbaserad meny lanseras hos Burger King
"I kombination med smaken av flamegrillat smakar de så gott att konsumenterna inte kommer att reflektera över att de är växtbaserade"
-
Fåret Shaun-övernattningar lanseras i Skånes Djurpark
"Att bo i Shaun’s Wagons är mycket mer än ett boende"