Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Kockar till Verandan sommaren 2023

 
PUBLICERAD: 18 mars 2023 | SÖK JOBBET SENAST: 17 april 2023 | KOMMUN: Simrishamn | YRKE: Kock, à la carte | ANTAL PLATSER: 4| Källa: Arbetsförmedlingen
Om Buhres
Buhres på Kivik ligger vid hamnen i Kivik på Österlen och består av fisk- och delikatessbutik, rökeri samt restaurang med olika serveringsavdelningar. Luckan med hemlagad snabbmat, Buhres Bistro med drop-in och en bred fisk- och skaldjursmeny efter säsong, samt vår nya restaurangdel Verandan där vi har bordsservering, temakvällar, event och större beställningar.
Sedan 2016 ingår Buhres i Lagnell Group, som även äger och driver Laxbutikerna på västkusten.
Vi söker dig som är driven och vill vara med oss att ge våra gäster en riktigt god upplevelse på Verandan under några intensiva och roliga sommamånader.
Om jobbet
Vår nya restaurangdel erbjuder olika smårätter med inspiration från Skåne/Österlen men också med influenser från andra delar av världen. Menyn kommer att vara bred med mycket fisk och skaldjur.
Vem är du?
Du har minst 2-4 års erfarenhet som kock i restaurangkök och är trygg i din yrkesroll. Du har gymnasialutbildning från Hotell- och restaurangprogrammet eller motsvarande kockutbildning.
Som yrkesperson är du strukturerad i ditt arbetssätt, lösningsorienterad och målmedveten. Du är som person positiv och bidrar till en god arbetsmiljö.
Tjänsten är på 75-100% och arbetstiderna innefattar dag, kvälls och helgarbete.
Du är bekant med köksekonomi, svinnhantering och egenkontroll.
Utöver kocktjänsten erbjuder vi dig: trygg och attraktiv arbetsmiljö på Österlen, rutinerade kollegor med glimten i ögat.
Personalboende med eget badrum och gemensamt kök finns att hyra vid behov.
Välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev till: [email protected]
Kontaktperson:
Henrik Nilsson.
Om anställningen
Tjänstens omfattning: 75-100%
Tjänstens varaktighet: 1-3 månader.
Tillträde: Enligt ök.
Lön: Timlön enligt kollektivavtal/enligt ök.
OB-och semesterersättning tillkommer utöver timlönen.

Ansök nu