Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Kockar till Granlidens vård- och omsorgsboende

 
PUBLICERAD: 3 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 17 augusti 2022 | KOMMUN: Göteborg | YRKE: Kock, storhushåll | ANTAL PLATSER: 3| Källa: Arbetsförmedlingen
I Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen gör vi insatser som leder till goda möten med dem vi är till för och med varandra. Med en kultur, förhållningssätt och styrning- och ledning i ständig utveckling skapar vi de bästa förutsättningarna.

Vi är ca 9 000 medarbetare som jobbar i hela staden och som gemensamt driver verksamheten varje dag. Vi har över 50 vård- och omsorgsboenden, 200 korttidsplatser, 30 öppna träffpunkter, hemtjänst till över 8 000 personer och hälso- och sjukvård till 15 000 personer varje år.

Vill du också jobba för en mer meningsfull vardag och service av högsta kvalitet för invånarna i Göteborg? Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt. Vi är Göteborg.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och bidra till att våra seniorer i Göteborgs Stad får vällagad och god mat? Då vill vi att du kommer och arbetar tillsammans med oss!

Vi söker nu matglada kockar till Måltid Sydväst och Granlidens kök i Hovås. Inom seniormåltider lagar vi variationsrik husmanskost från grunden till våra boenden samt för utleverans till andra förvaltningar inom staden. Varje dag lagar vi lunch, dessert och kvällsmat, samt konsistensanpassade måltider och specialkost.

Ditt uppdrag blir att delta i det dagliga arbetet i köket. Det innefattar matlagning, bakning, disk, städ, servering och andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i storkök. Du arbetar tillsammans med köksmästare och övriga kollegor för att måltiden ska bli dagens höjdpunkt på våra vård och omsorgsboenden.

Vi söker dig som känner ett stort ansvar för ditt arbete och förstår vad din insats betyder för våra seniorer. Genom att vara ansvarsfull, samarbetsinriktad, strukturerad och ha ett trevligt bemötande. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kan arbeta självständigt efter given tidplan. I våra kök är vi flera som arbetar och det är därför viktigt att du trivs med att samarbeta. För att vi ska klara av att producera, leverera och servera alla våra portioner i tid är samspelet och flexibilitet en positiv energi i köket av största vikt.

Det ska vara roligt att gå till jobbet och vi söker dig som kan tillföra glädje och har viljan att göra ett bra jobb!

Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag - söndag med tjänstgöring var tredje helg.

Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har restaurang- och/eller storköksutbildning eller motsvarande. Du har minst
2-års yrkeserfarenhet. Har du någon påbyggnadsutbildning eller särskild erfarenhet inom området, till exempel inom specialkost, är detta meriterande. Då du har daglig kontakt med våra kunder behöver du kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Arbetet innebär en del administrativa uppgifter därför förutsätter vi att du har god datorvana för hantering av personalsystem, e-post och beställningssystem.

Du tar ansvar för dina och de gemensamma arbetsuppgifterna med verksamhetens bästa i fokus. Du tar dina uppgifter på allvar, är mån om att slutföra det du påbörjat och ser till att arbetet blir utfört på rätt sätt.

Du har förmåga att arbeta tillsammans med andra för att utföra uppgifter och nå mål. Genom att vara intresserad och skapa förståelse för andra verkar du för ett respektfullt arbetsklimat. Du förstår det gemensamma uppdraget, agerar utifrån det och bidrar till helheten.

Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet. Du har en öppen och positiv attityd då du har hyresgästens /kundens behov som utgångspunkt för ditt agerande.

Du har lätt för att anpassa dig och ditt arbetssätt utifrån ändrade förutsättningar och ny information. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt samt se möjligheter i förändringar.

ÖVRIGT
Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Som medarbetare i äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen erbjuder vi dig:
• Trygg anställning med goda anställningsvillkor
• Karriärmöjligheter
• Internutbildningar
• Spännande och meningsfulla arbetsuppgifter
• Introduktion vid nyanställning
• Heltid med möjlighet till deltid
• Friskvårdsbidrag, cykelbidrag samt andra rabatter och erbjudanden

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer