Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Kock, timvikarie, till kostverksamheten

 
PUBLICERAD: 5 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 28 augusti 2022 | KOMMUN: Ale | YRKE: Kock, storhushåll | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 200 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet.

I kommunen är vi cirka 2 500 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss?

Kostverksamheten är en del av sektor service i Ale kommun. Sektor service har uppdraget att ge kvalitativ service till Ale kommuns kärnverksamheter på ett professionellt och resurseffektivt sätt.

På verksamhet kost ser vi måltiderna som en viktig del av dagen. Genom vårt arbete ser vi till att kommunens särskilda boenden, skolor och förskolor får avnjuta god och näringsriktig mat. I Ale arbetar vi med ekologisk, ekonomisk och social hållbarhet. Sammanlagt består verksamhet kost av ett 90-tal medarbetare och cirka 40 kök.

ARBETSUPPGIFTER
Du är en erfaren kock som har god kunskap i specialkoster och ett stort intresse för måltider till våra måltidsgäster. Du är trygg i ditt yrke och bemöter dina gäster med respekt. Vi ser att du har god samarbetsförmåga och är tydlig i dialoger.

Som timvikarie som kock kommer ditt huvudsakliga uppdrag vara att täcka upp vid ordinarie medarbetares frånvaro. Detta kan innebära att du ena dagen självständigt tar hand om ett förskolekök och andra dagen är en del av ett köksteam i ett större kök.
Du lagar och/eller serverar näringsriktig och god mat i våra kök i förskolor, skolor och på särskilda boenden.

Antalet matgäster kan variera från 40-800 beroende på storlek på skola/förskola/boende. Du sköter de dagliga städrutinerna i köket och följer aktuellt köks egenkontroll och rutiner. Kunskaper i egenkontroll är ett krav.
Köken är belägna från Alvhem i norr till Surte i söder.

KVALIFIKATIONER
Gymnasial utbildning med inriktning kock eller motsvarande vuxenutbildning.

Detta arbete kräver hög flexibilitet och att du tycker om att vara på olika ställen dagligen. Du är lösningsinriktad och ser möjligheter i att vara i olika kök.
Ett gott bemötande för matgäster och medarbetare på arbetsplatsen är viktigt ur flera aspekter, därför söker vi dig som är mycket serviceinriktad.
Du klarar att självständigt laga frukost, lunch och mellanmål i ett för dig nytt kök. Likaså kan du sköta den dagliga städningen och egenkontrollen.

Du är en erfaren kock som har god kunskap i specialkoster och ett stort intresse för matlagning.

Du har grunddatavana och behärskar svenska väl i både tal och skrift.

Arbetstiden är dagtid, måndag till fredag.

ÖVRIGT
Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer