Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Kock till Önneredsskolan

 
PUBLICERAD: 24 november 2021 | SÖK JOBBET SENAST: 8 december 2021 | KOMMUN: Göteborg | YRKE: Kock, storhushåll | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen.

Bli en av oss!
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att:
• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande.
• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat.
• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. Vi ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan, kulturskolan och fritidshemmen. I förvaltningen finns 138 kommunala grundskolor där nästan 61 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 9 700 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola.

Följ gärna vår resa på Linkedin: https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en driftig och engagerad kock till Önneredsskolans storkök. Vi tillagar ca 1600 luncher per dag och serverar även frukost och mellanmål till fritids.

Kökspersonalen består av sju kockar och en köksmästare. Uppdraget som kock innebär att du tillsammans med dina kollegor arbetar utifrån ett professionellt arbetssätt och bra bemötande gentemot såväl matgästerna som internt. Blir du vår nästa kollega kommer du att ingå i ett team med hög kompetens, arbetsglädje och yrkesstolthet. Du kommer att utföra alla normalt förekommande arbetsuppgifter i ett storkök. Rotation på olika positioner inom köket förekommer så att samtlig kökspersonal får en bred kompetens då det är en förutsättning för minskad sårbarhet.

Våra måltider ska motsvara eller helst överträffa gästernas förväntningar genom att vara vällagade, näringsrika och variationsrika. Vårt ekonomiska mål är att använda kommunens resurser på bästa sätt utifrån ett miljövänligt, kostnadseffektivt och kvalitetshöjande perspektiv.

Måltidsverksamheten kännetecknas av en mycket hög kvalitet med matlagning från grunden, stark gästorienterad måltidsservice samt en kostnadsmedvetenhet för att säkerställa en hållbar ekonomi. All personal arbetar tillsammans med ständiga förbättringar för att utveckla verksamheten.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med gymnasial utbildning och som är utbildad kock. För att lyckas i tjänsten har du uppdaterad kunskap gällande livsmedelshygienskrav samt egenkontroll/haccp. Har du dessutom tidigare dokumenterad yrkeserfarenhet inom restaurang- och storkök samt goda kunskaper inom specialkost är det meriterande. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har viss datorkunskap.

Vi letar efter dig som har förmågan att båda kunna driva på ditt självständiga arbete med goda resultat men också har god samarbetsförmåga. Du arbetar kreativt och nyskapande för att ständigt utveckla verksamheten. Du behöver även kunna arbeta målinriktat samt bidra till att arbetsgruppen har ett gott arbetsklimat och är välfungerande.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
I denna rekrytering kommer vi inte att efterfråga ett personligt brev som ansökningshandling. Istället kommer du som söker att få svara på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens inom efterfrågat område.

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Ansök nu