Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Kock till ISS i Karlshamn

 
PUBLICERAD: 14 september 2021 | SÖK JOBBET SENAST: 13 oktober 2021 | KOMMUN: Karlshamn | YRKE: Kock, storhushåll | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till vår verksamhet AAK Restaurang i Karlshamn söker vi en positiv och engagerad kock.

Dina arbetsuppgifter:
Som kock arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter inom storkök. Tjänsten består av att delta i den dagliga produktionen som leds och fördelas av kökschefen på plats, som innebär att producera goda och näringsriktiga måltider till gästerna. I din roll ingår det att säkerställa att arbetet med egenkontrollen och att allergeninformationen sköts på ett tillfredsställande sätt. Du hjälper även till med menyskrivning och förslag till våra catering uppdrag.

Din profil:
Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar ISS vilja att leverera service i världsklass. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt område och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Det är viktigt att du har en lyhördhet för kundens behov och en känsla för merförsäljning.

Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare och du ska även ha förmåga att samarbeta då arbetet kan vara både enskilt och i grupp. Du behöver vara självgående och inte rädd för att ta egna initiativ. Bidra till att vi i teamet håller råvarukostnaderna inom satt budget. Beställning av varor och andra dylika uppgifter är i verksamheten ytterligare ett ansvarsområde. Verksamheten leds och styrs i nära samarbete med kund och personal och i överensstämmelse med lagar, avtal och ISS policy, så att kundens förväntningar om kvalitet uppfylls.

Vi har ett krav att du skall kunna laga och känna till alla förekommande specialkost. Det är viktigt att du behärskar det svenska språket. Vi förutsätter att du har flera års yrkesvana samt B körkort

Övrigt:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde snarast. Visst helgarbete förekommer.

Har du frågor om tjänsten?
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen vänligen kontakta Staffan Johansson, telefonnummer 0734-360436

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer