Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Kock till ISS i Eskilstuna

 
PUBLICERAD: 14 september 2021 | SÖK JOBBET SENAST: 11 oktober 2021 | KOMMUN: Eskilstuna | YRKE: Kock, storhushåll | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?

Till vår verksamhet i Torshälla, strax utanför Eskilstuna, söker ISS en positiv och engagerad servicemedarbetare. Vi växer oss större och producerar ca 250 portioner lunch och 50 frukostmackor varje dag samt levererar andra tjänster ut till kund. Därmed behöver vi bli flera.

Dina arbetsuppgifter:
Som kock hos oss ingår allt från produktion av fräscha smörgåsar och tilltalande salladsbuffé, till god och näringsrik husmanskost och även finare middagar vid cateringar. Stor variation av arbetsuppgifter i högt tempo.

Din profil:
Vi söker dig som är serviceinriktad, lyhörd, ansvarsfull och initiativtagande. Du trivs med att planera din arbetsdag som innefattar högt tempo och variation. Det innebär att du behöver vara fokuserad och flexibel. Arbetet kräver att man både kan arbeta självständigt och i ett tätt samarbete med övriga kollegor.

Utbildning och tidigare erfarenhet som kock krävs. Det är viktigt att du behärskar svenska språket bra för att kommunikationen ska fungera. B-körkort är ett krav då det sker daglig leverans av lunch ut från området, en uppgift de anställda delar på.

Övrigt:
Tjänsten är 100% med tillträde omgående. 6 månaders provanställning tillämpas.

Har du frågor om tjänsten?
Har du frågor om tjänsten svarar vi gärna på frågor via mail: tom.petterson@se.issworld.com (ej ansökning, enbart frågor)

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-mail eller brev, enbart via registrering i vårt rekryteringssystem. Ansökningar via e-mail eller brev kommer att makuleras obehandlade.

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer