Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Kock till Högalidsskolan

 
PUBLICERAD: 3 augusti 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 17 augusti 2022 | KOMMUN: Stockholm | YRKE: Kock, storhushåll | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.Arbetsplatsbeskrivning
Högalidsskolan är en kommunal F-9 skola med cirka 900 elever och cirka 150 medarbetare.

Skolan ligger vid Hornstull på Södermalm i Stockholm och fyllde precis 100 år. Skolan är mycket trivsam och vacker med närhet till natursköna Långholmen och Tantolunden. Skolan leds av rektor samt fem biträdande rektorer och en administrativ chef. Varje årskurs bildar ett arbetslag men vi arbetar också i tvärgrupper och har olika ansvarsuppdrag. Vi är en skola med höga förväntningar på elever och personal och vi utgår från att alla barn är allas barn. Glädje och lust är viktigt för oss. Vi är extra stolta över vårt bemannade skolbibliotek med ett medvetet urval av böcker och aktiviteter, vår trevliga och inbjudande skolmatsal och tillgång till två idrottshallar i skolan. 

Arbetsbeskrivning
Du kommer i rollen som kock dagligen arbeta med att förbereda och tillaga lunch till skolans elever tillsammans med övrig personal i skolrestaurangen. Som kock deltar du även i arbetet med planering av meny, beställningar och specialkost. Du tar emot leveranser och ansvarar för att köket är i god ordning. Du kommer även utföra egenkontroll, disk och upplockning av matvaror. Maten som serveras i skolrestaurangen ska alltid vara, god, tilltalande, modern, nyttig. Tillsammans arbetar vi för att minska matsvinnet, höja andelen ekologiskt och utveckla skolmåltiden. Skolmaten är viktig för att eleverna ska få en bra skoldag och skolresultat.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en gymnasieexamen från livsmedelsprogrammet eller motsvarande kompetens och har erfarenhet från att arbeta i storkök.

3-4 års erfarenhet av arbete i storkök/restaurang är en förutsättning för att lyckas i rollen som kock. God datorvana är ett krav.

För att lyckas i rollen som kock krävs det att du är organiserad, stresstålig och tycker om att arbeta strukturerat. Du har en hög arbetsmoral och har lätt för att samarbeta med dina kollegor. Det är viktigt att du ser och bemöter medarbetare och matgäster på ett trevligt och professionellt vis. Du har god förmåga att utrycka dig i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För ytterligare önskvärda erfarenheter, förmågor och personliga egenskaper – se stadens rekryteringsprocess.

Övrigt
I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer