Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Kock till Hackholmssund

 
PUBLICERAD: 23 november 2022 | SÖK JOBBET SENAST: 30 november 2022 | KOMMUN: Upplands-Bro | YRKE: Specialkock | ANTAL PLATSER: 1| Källa: Arbetsförmedlingen
Hos oss står den nordiska gastronomin i fokus och vi jobbar under helt unika förutsättningar i ett kök och matsal där vi utforskar det vilda i våran omgivning - det omogna, det övermogna och det egenodlade. Hållbart lantbruk och djurhållning är en självklarhet och i köket möts traditionella och moderna tekniker. Hos oss arbetar du i ett drivet team och tillsammans levererar vi god mat i en välkomnande och familjär atmosfär.
Läs gärna mer om vår matfilosofi här: https://hackholmssund.com/guldkant-matfilosofi/
Kvalifikationer:
Du har ett genuint matintresse och drivs av att utvecklas och utveckla verksamheten. Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet av kockyrket samt ett brinnande intresse för mat, servering och värdskap. Det är viktigt att du talar svenska och engelska flytande i både tal och skrift – och ytterligare språkkunskaper är självklart ett plus. Då vi ligger en bit utanför stan med relativt begränsade möjligheter till kommunal trafik, ser vi det dessutom som en förutsättning att du har körkort.
Vi är ett ganska litet och tight team vilket gör att vi lägger väldigt stor vikt vid personlighet, så även om vi naturligtvis söker efter en person med relevant erfarenhet tycker vi att det är minst lika viktigt med rätt attityd och inställning. Du har en karismatisk sida och trivs med att prata med gäster och vistas i matsalen. Vi ser även att du som kock är nyskapande och trygg, med god självkänsla och integritet.
Låter det här som något för dig?
Rekryteringen sker löpande, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Tjänsten omfattar heltid, 40 timmar/v, kvälls- och helgarbete förekommer.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Jensen, Director of Culinary på
Mejl: [email protected]
Tel: 070 450 78 96
Vi ser fram emot din ansökan!
Krav
Minst 5 års erfarenhet av kockyrket
Talar svenska och engelska flytande i både tal och skrift
Körkort

Meriterande
Ytterligare språkkunskaperOm arbetsgivaren - Hackholmssund
Hackholmssund ligger naturligt inbäddad på en Mälarhalvö i vacker natur och bara 40 minuter från Arlanda flygplats och Stockholm city. Avskilt, säkert och intimt - en optimal plats för affärsrelaterade möten helt enkelt!
Vi höga ambitioner och vi rör oss i en miljö där vi är måna om att bjuda på en upplevelse utöver det vanliga. Ett värdskap där service och bemötande, flexibilitet och kvalité är givna inslag. Vi brinner för omsorg och finess i varje detalj man har samtidigt alltid nära till skrattet. Varmt, avslappnat men trots detta elegant.
Vi står inför en riktigt spännande resa under de kommande åren och tidigt 2023 står tillbyggnaden av ”The Court” by Hackholmssund klar för invigning, vilket ger oss 65 enkelrum och möteslokaler för upp till 100 gäster.

Ansök nu

 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer